Galéria

Az 5 legjobb smink és frizura a Grammy-gáláról, amit otthon is hasznosíthatsz

Forrás:

Egyszerűen imádjuk Beyonce dús, terjedelmes fürtjeit, amit hihetetlenül egyszerűen elérhetsz fodrász segítsége nélkül is. Szerezz be göndörítő hajhabot, majd hajmosás után masszírozz be egy kicsit belőle a hajadba. Ezután nincs más dolgod, csak beszárítani a hajad, de úgy, hogy teljesen lehajtod a fejedet, kiközben a hajszárítóval alulról szárítod a tincseidet.


Forrás:

Nem, nem az énekesnő elképesztő hosszú körmeit ajánljuk otthonra, hanem a hihetetlenül kifinomult, minimalista sminkjét (már, ami látszódik a maszk alatt). Külön plusz pont Billie szempilláiért, amelyek hosszúak és teljesen természetesek!


Forrás:

Taylort nagyon ritkán látjuk harsány sminkkel vagy extrém frizurával, de valljuk be, ez a hercegnős stílus az, ami igazán jól áll neki! A púderszínek a szemén és a száján most különösen trendinek számítanak, a fonatos kontya pedig azonnal a Bridgertont juttatja eszünkbe (vagy csak én vagyok ezzel így?).


Forrás:

A glam look nem csak a bulikba való, egy online meetingre nyugodtan használhatsz színeket a szemedre, főleg azért, mert ez idén tavasszal hihetetlenül nagy divat. Arról nem is beszélve, hogy a kedved is jobb lesz, ha picit feldobod a napodat egy élettel teli sminkkel! Duának annyira bejött, hogy Grammy-díjjal is ment haza...


Forrás: A rapper csaj a sminkjével teljesen visszahozta a 90-es éveket, amit nem tudunk nem imádni! A barna szájkontúr ceruza és az extra glossy szájfény kombóját egyszerűen muszáj kipróbálnod, attól pedig ne félj, hogy nem tudod hol viselni, mert legrosszabb esetben csinálhatsz egy vadiúj profilképet!