Galéria

Híres nők, akik nem féltek megmutatni a striáikat

Forrás: Hihetetlen, de a legidősebb Kardashian lány, Kourtney volt az első, aki filterek nélkül tett ki egy olyan képet, amelyen jól látszódnak a csípőjén lévő terhességi csíkok. Ezzel pedig rengeteg új követőre tett szert.
Forrás: A csodaszép plus size modell nemrég ő maga döntött úgy, hogy nem hagyja kiretusálni a hasán látható striáit, amelyekre nagyon büszke.
Forrás: John Legend modell felesége nemrég jelentette be, - méghozzá férje legújabb videóklipjében - hogy harmadik gyermekével várandós. A szépséges Chrissy szintén közösségi oldalán mutatta meg, hogy a csíkjai emlékeztetik őt arra, hogy milyen csodálatos a női test. 
Forrás: Chris Brown volt barátnője elsősorban modell. Vékony, sokat sportol és még gyereket sem szült, ugyanakkor mégis vannak striái. A képe alá azt írta, hogy imádja őket és semmi pénzért nem válna meg tőlük.
Forrás: Az énekesnő mindig is vékony volt, ugyanakkor az edzés miatt picit megnyúlt a bőre, amelynek nyoma is maradt a csípőjén, ő viszont kifejezetten szexinek tartja őket.
Forrás: Még a filterkirálynőt sem kerülték el a striák. A Kardashian-család legfiatalabb tagja is szülés után lett striás. A celebnek a mellein lettek csíkok, ám ő kicsit sem szégyelli őket. SŐT!