Galéria

3 szuper bőrápolási termék, ha ragyogó bőrre vágysz!

Forrás:

Ezt a terméket nem csak azért fogod hihetetlenül imádni, mert 0% szilikont, színezéket, ásványi olajat és parabént tartalmaz, de azért is, mert használat után azonnal energizálja és mélyen hidratálja a pofidat. Ja, és azt említettük, hogy bőrrel érintkezve a frissítő gél mikrocseppekké alakul, aminek köszönhetően hihetetlenül gyorsan felszívódnak? Elég szuperül hangzik, igaz?

Most ezt a terméket is beszerezheted kedvezményesen a Joy-Napokon!


Forrás:

Ha úgy érzed, hogy a bőröd élettelen, és tényleg extra regenerálásra szorul, akkor ez a termék a tökéletes a számodra! A több, mint 30 féle növényi kivonatot tartalmazó arcmaszk hihetetlenül hatásosan energizálja és frissíti a bőrt, hála a vitaminoknak és az ásványoknak.

Ne felejtsd el maszkhoz tartozó kupont, amivel extra jó áron juthatsz hozzá a termékhez!


Forrás:

Ez a szuper krém szó szerint MINDEN bőrtípusra tökéletes, ráadásul egészséges ragyogást biztosít az arcnak, legyőzve a bőr fáradtságának jeleit. Ugye már azon gondolkozol, hogy hogy tudod minél hamarabb beszerezni?

Ha extra ragyogásra és felfrissülésre szorul az arcbőröd, akkor ne felejtsd el beszerezni ezt a terméket sem a Joy-Napokon kedvezményesen!