Galéria

Harry és Meghan nyilvános szereplései 2020. január 8. óta

Forrás: Harry herceg a világhírű Forma 1-es autóversenyző, Lewis Hamilton társaságában megnyitja a Silverstone Múzeumot. Az interaktív kiállítás a brit motorsport történetét mutatja be a látogatóknak. 
Forrás: Tetőtől-talpig pirosban jelent meg Meghan és Harry a Royal Albert Hallban megrendezett Mountbatten Zenei Fesztiválon. 
Forrás: Meghan Markle hercegné a Nemzetközi Nőnap alkalmából az Essex megyei Dagenhambe látogat. A város arról nevezetes, hogy 1968-ban az itteni Ford gyárban dolgozó nők fellázadtak a hátrányos megkülönböztetés ellen. 
Forrás: Harry herceg és Meghan hercegné utolsó hivatalos programján, a brit királyi család képviseletében.  Mindketten részt vettek a Brit Nemzetközösség napja alkalmából a londoni Westminster-apátságban rendezett nagyszabású ceremónián. 
Forrás: Harry és Meghan megtarthatták a  jótékonysági szervezeteik védnökségét, így a Királynő Nemzetközösségi Alapjában (Queen's Commonwealth Trust) betöltött elnöki és alelnöki pozíciójukat is.  Éppen a QCT fiatal vezetőivel találkoznak.