Galéria

Ezt árulja el rólad, hogy mit firkálgatsz unalmadban

Forrás: A házak összeszedett jellemet takarnak, és arra utalnak, hogy szereted magad körül a rendet. Általában nem hozol hirtelen felindulásból döntést, és mindent előre kiszámolsz, végiggondolsz, a biztonság pedig nagyon fontos neked. Pontosan tudod, mit akarsz az élettől, és nem hagyod, hogy mások mondják meg, mit kéne tenned. Ha viszont olyan házat rajzolsz, ami egy domb tetején áll egyedül, az azt jelképezi, hogy magányosnak érzed magad.
Forrás: Embereket, vagy különböző mesefigura szerű karaktereket firkálsz? Ezek intelligens, érzelmes jellemet takarnak, és arra utalnak, hogy tele vagy kreativitással. Lélekben viszont még mindig gyerek vagy, gyakran a múltba kapaszkodsz, és fogalmad sincs, mikor nősz majd fel, hiszen a felelősségvállalás nem az erősséged. Az életet csak élni akarod, felhőtlenül, különösebb előretervezés nélkül.
Forrás: A csillag azt jelenti, hogy nagyon szeretnél a figyelem középpontjában lenni, és imádod, ha minden szem rád szegeződik. Lehet, hogy a valóságban egyébként visszafogott és szégyellős típus vagy, de a csillagos rajz azt szimbolizálja, hogy ezen a téren vágysz a változásra. Ha viszont olyan csillagot rajzolsz, ami sok csúcsból áll, vagy teljesen elkülönül a közepétől, úgy valószínű, hogy hajlamos vagy a depresszióra.
Forrás: Nem mindegy, hogy milyen állatot rajzolsz, hiszen ettől is függ, hogy mit árul el rólad. Például a madár azt jelképezi, hogy vágysz a szabadságra, és ki nem állhatod, ha lekorlátoznak, míg a tigris és a farkas valamilyen kellemetlen érzést jelképez, amit próbálsz elnyomni magadban. A róka arra utal, hogy olyan helyzetbe kerültél, ami miatt bűntudatod van, míg a hal azt szimbolizálja, hogy valamilyen nyomás elől próbálsz menekülni. A kutya játékos, őszinte jellemet takar, míg a cica olyan személyiséget, aki határozott, erős, és nem foglalkozik a környezete véleményével.
Forrás: Ha gyakran próbálgatod a saját aláírásodat, vagy betűket firkálsz, az arra utal, hogy imádsz a figyelem középpontjában lenni. Nincs gond az önbizalmaddal, és tisztában vagy a képességeiddel, de ugyanakkor néha túlságosan el vagy foglalva magaddal, és nem figyelsz a környezetedre. Szeretsz beszélni, és mindig van mit mondanod!
Forrás: A szívecskék egy érzelmes, szenvedélyes jellemet takarnak, aki rajong a romantikus megnyilvánulásokért. Sokat elárul az érzelmi helyzetedről az, hogy mennyi szívet rajzolsz: minél több kap helyet a papíron, annál érzelmesebb állapotban vagy. Egyébként azt már észrevették, hogy az emberek gyakran akkor rajzolják ezt a mintát, ha sebezhető helyzetben érzik magukat, például egy kezdődő kapcsolat elején, vagy egy szakítás után.
Forrás: A járművek, legyen szó autóról, hajóról, repülőről, mind arra utalnak, hogy elégedetlen vagy az életeddel, vagy olyan helyzetbe kerültél, ami nem tesz boldoggá. Ezek a firkák azt jelképezik, hogy szeretnél elmenekülni, eleged van, és nagyon vágysz a pozitív változásra.
Forrás: Négyzet, kör, háromszög, gyémánt, stb.: ha ilyen geometriai alakokat rajzolsz, az azt jelenti, hogy határozott és céltudatos vagy. Na meg egy kicsit makacs is! Ha valamit a fejedbe veszel, semmi sem tántoríthat el, már csak azért sem, mert amúgy nagyon óvatos vagy, és mielőtt fejest ugranál az ismeretlenbe, minden információt begyűjtesz.
Forrás: Ha mindig szemeket firkálgatsz, figyeld meg, mekkorára rajzolod őket. A nagy tekintet egy nyitott személyiséget takar, aki inkább extrovertált, viszont közben rendkívül érzékeny is. A kisebb szemek már egy introvertáltabb, befelé forduló embert szimbolizálnak, aki nem szívesen lép ki a komfortzónájából. Ha pedig csukott szemeket rajzolsz, az azt jelenti, hogy nem vagy hajlandó megnyílni, nem csak mások, de saját magad előtt sem.
Forrás: Mindegy, hogy a fentiek közül melyiket firkálgatod, hiszen mind arra utal, hogy összességében elégedett vagy az életeddel. Szeretsz fantáziálgatni a jövődről, elképzelni, milyen csodás dolgok várnak rád, és alapjáraton nagyon optimista szemléleted van. Nálad a pohár félig tele van! Ehhez romantikus lélek is társul: imádod a szerelmet, és mindig a szívedre hallgatsz, ha döntést kell hoznod. Hiába csalódtál már, ezen semmi sem változtat!