Galéria

Bizarr szexuális szokások a nagyvilágból

Forrás:

Az egyik meglepőbb szexuális szokás alighanem Kolumbiából ered, ahol több településen is élő hagyomány a mai napig, hogy ha az anyós szeretné, akkor végignézheti a férj és a feleség első szexuális aktusát. Szerencsére ez a hagyomány ma már egyre inkább kiveszni látszik (a házasulandó pár nagy örömére).


Forrás:

Kongóban több olyan törzs él mind a mai napig, ahol a törzsfőnöknek a kötelessége, hogy a házasság előtt álló menyasszonynak elvegye a szüzességét. Ha ez valamilyen oknál fogva meghiúsul, az az „állásába” kerül, mert rögtön leváltják és új törzsfőnök lép a helyére, aki ezt a fontos feladatot is megörökli tőle. A Csendes-óceán egyik apró szigetén pedig a házasulandó leányok szüzességét arra kijelölt, megfelelő testi adottságokkal rendelkező, hivatalos liliomtiprók veszik el.


Forrás:

Pays de Mont lakói nagyon büszkék arra, hogy – szerintük- nekik köszönhető az orális szex mesteri szintre emelése. Amikor ugyanis a városuk túlnépesedett, néhány évre felhagytak a gyermeknemzéssel, de azért a szex minden formájáról nem akartak lemondani, így maradt az orális kényeztetés és annak minden kreatív formája.


Forrás:

A komancs indiánoknál, ha már terhes az asszony - főleg, amikor már előrehaladott a terhesség-, akkor az asszony nővérétől várják el, hogy a férj rendelkezésére álljon. Vagyis egy jó sógornő ott segít, ahol tud.


Forrás:

Közép-Afrikában pedig a tömegszex sem ritka. Itt néhány törzs ugyanis a mai napig úgy tartja, hogy a szex legyengíti a férfiakat, ugyanis a nő nemi szerve kiszívja a másik nem életenergiáját. Éppen ezért a friss házasok nem kettesben bújnak ágyba. A szokás az, hogy a menyasszonyt kifektetik a falu főterére, sorba állítják a törzs férfijait, akik közül a leggyengébb áll előre. Ha az aktus után senkivel nem történik semmi rendkívüli, akkor következik a férj, és utána már élhetnek életük végéig, boldogan.


Forrás:

Bolívia keleti részén évszázadokon át élt a hagyomány, hogy a törzsekben élő férfiak és nők minden szexuális együttlétet közös tisztogatással kezdtek, ami együtt járt a különféle rovarok felcsipegetésével és elfogyasztásával, mivel abban reménykedtek, hogy azok hatásos afrodiziákumok.