Galéria

2020 legsokkolóbb sztárszakításai

Forrás: Jessie és Channing kapcsolatának másfél éve igencsak viharos volt. Többször is szakítottak, majd mindig újra visszataláltak egymáshoz. Most azonban úgy tűnik, tavaly tavasszal meghozott döntésük, miszerint külön utakon folytatják, végleges.
Forrás: Több mint 10 év és három közös gyermek után váltak el útjai a sztárpárnak. A házasságuk többször volt mélyponton, és többször is felröppent a hír, hogy elválnak, aztán végül mindig sikerült megmenteni a kapcsolatukat. Most azonban, hogy Megan Fox-ra újra rátalált a szerelem Machine Gun Kelly oldalán, úgy tűnik, visszafordíthatatlan a folyamat és tényleg válás lesz a vége.
Forrás: Bár a kapcsolatuk tökéletesnek tűnt, mégis 2020 elején, 9 év együttlét után a pár bejelentette, hogy szakítottak. Döntésüket azzal magyarázták, miszerint túl sok időt töltöttek külön és elhidegültek egymástól.
Forrás: Demi és Max kapcsolata nagyon gyors tempót diktált: 2020 februárjában vállalták fel kapcsolatukat, majd pár hónap múlva már jegyben jártak. Ősszel viszont szakításra került a sor, amelyben állítólag annak is nagy szerepe volt, hogy kiderült, Ehrich csak a Demit körülvevő hírnévre hajtott, ráadásul több énekesnőnek is csapta a szelet.
Forrás: Ashley és Cara kapcsolata sokáig titok volt a nyilvánosság előtt, annak ellenére, hogy 2 évig jártak együtt. Végül májusban jelentették be, hogy külön utakon folytatják, Ashley Benson pedig röviddel ezután már G-Eazy rapperrel jelent meg kéz a kézben.  
Forrás: Kelly Clarksont is megrázta, hogy férjével 7 év és két közös gyermek után nem tudták megoldani házassági problémáikat és beadták a válókeresetet. Mivel az énekesnő nem szereti a magánéletét kiteregetni, arra kérte követőit, ne kérdezgessék, ne pletykáljanak és főként ne sajnálkozzanak rajta.  
Forrás: 2018 óta alkottak egy párt, de sokat nem lehetett róluk tudni, mert Jennifer és John is óvta a magánéletét. Bennfentesek szerint a pár sok időt töltött külön, eltávolodtak egymástól, ezért nem látták értelmét, hogy felszínessé vált kapcsolatukat folytassák.
Forrás: Tavaly novemberben derült ki, hogy 7 év együttlét után Olivia és Jason szakítottak. A sztárpár sosem kelt egybe, de már régóta jegyben jártak, és két gyermekük született.  Pár hete pedig felröppent a hír, hogy Olivia Harry Styles oldalán találta meg szakítása után a vigaszt.
Forrás: A pár magánélete az utóbbi időben mindennek volt mondható, csak kiegyensúlyozottnak nem. 2020 többször juttatta el őket a szakítóponthoz, ahonnan eddig mindig sikerült visszatalálni egymáshoz. Most azonban úgy tűnik, hogy mégis válás lesz a vége, a barátaik ugyanis azt rebesgetik, hogy  már a válási papírokat és a vagyonelosztást rendezik egymással.