Galéria

6 Insta-oldal, amit be kell követned, ha odavagy a beauty témákért

Forrás:

Jamesnek már több, mint 18 (!!!) millió követője van Instagramon, ráadásul ugyanennyi feliratkozóval büszkélkedhet a YouTube csatornáján is. A fiatal srác még mindig csak 21 éves, de 17 éves kora óta számos nívós díjat nyert a szakmában, arról már nem is beszélve, hogy ő az első férfi, aki a CoverGirl márka nagykövete lehetett.


Forrás:

Nikki egy holland influenszer, aki imádja letesztelni a legtrendibb sminkkollekciókat, de lazán bevállalja a legviccesebb (beautyval kapcsolatos) kihívásokat is. Ja, azt említettem, hogy 13 követője van az Instán? Nem semmi, igaz?


Forrás:

Szinte biztos, hogy régebben te is imádtad a The Hills nevű reality sorozatot, aminek a főszereplője az a Lauren Conrad volt, aki mára már makeup influenszer, író és divattervező is lett. Az Insta-oldalára tévedve pedig annyi inspirációt fogsz találni, hogy nem meglepő, ha azon kapod magad, hogy már jó ideje csak a sztár posztjait nézegeted…


Forrás:

Amira már majdnem 6 millió követővel büszkélkedhet az Instagramon, így ő az egyik legnépszerűbb a beauty kategóriában a platformon. Ha imádod a Kardashian típusú sminkeket, akkor kötelező bekövetned a fiatal lányt, aki tökélyre fejlesztette a műfajt.


Forrás:

Ha szuper bőrápolási tippeket szeretnél, esetleg segítség kell hozzá, hogy elkészítsd a tökéletes sminket egy randira, akkor Carli Insta-oldala a legtökéletesebb a számodra! A majdnem 5 millió követővel rendelkező influenszer ráadásul a fashion világában is nagyon otthon van, így ha ilyen téren vágysz inspirációra, akkor tökéletes helyen jársz!


Forrás: A mindössze 22 éves angol lánynak mind Instán, mind TikTok-on több, mint 1 millió követője van, ráadásul ő lett a Huda Beauty kozmetikai márka legújabb nagykövete is, ami elég szép eredmény ilyen fiatalon!