Galéria

Egy ismeretlen szakma rejtelmei: Sugarbabyk beszéltek a munkájukról

Forrás: "2009-ben csúsztam bele a sugarbabységbe. Egyetemista voltam, kellett egy kis pénz. Senkivel nem kellett lefeküdnöm, csak idősebb urak barátnőjének kiadnom magam. Dizájner táskák, luxusvacsik, 1-2 külföldi út, na meg a tandíjam kifizetése volt a hála."
Forrás: "Plus size kitartottként azt tapasztaltam, hogy nehezebb a helyzetünk, ugyanis néhány pasi úgy gondolja, hogy mivel ducik vagyunk, velük könnyebb dolguk lesz, hiszen a dundik hálásabbak, meg örülnek neki, hogy valaki szóba áll velük, pláne, ha fizet is. Egyrészt, nem dagik vagyunk, hanem plus size-ok, és ugyanolyan szolgáltatásokat nyújtunk, ugyanúgy, mint a normál alkatúak. Ugyanúgy fontos tisztelni a mi határainkat."
Forrás: "300-400 dollárt kapok egyetlen találkozóért, ahol a pasi felvághat velem, nekem cserébe csak jól kell kinéznem és mosolyognom. Ja, és utána lefeküdnöm velük, de szerencsére mindenki tisztelettudó és kedves."
Forrás: "21 éves vagyok, egyszerre három daddynek dolgozom: 35, 43 és 52 évesek. Mindegyiknek mást kell megtennem, a bérezésem ugyanannyi, csak épp az egyik utazásokkal lep meg, a másik táskákkal, a harmadik ékszerekkel. Van, akinek a barátait kell féltékennyé tennem, és olyan is, akinek csak azt kell színészkednem otthon, hogy a totál buta barátnője vagyok."
Forrás: "Mindenki azt hiszi, a sugarbabység csak testiség, pedig épp ellenkezőleg. Én egy olyan férfinek vagyok a rendelhető barátnője, aki nagyon sokat dolgozik, nincs ideje igazi kapcsolatra, de imád velem vacsorázni és beszélgetni."
Forrás: "A sugardaddymmel 5 éve írtuk alá a szerződésünket, heti 3 találkozóra. A hét többi napján olvasnom kell, hogy okosodjak, tőzsdézni tanulok, és élem a saját életemet. Azokon a napokon kell teljesen az övének lennem, ami a szerződésben van leírva. Nem szól bele, mikor mit csinálok, a házi feladatomat azonban számonkéri, hiszen fontos neki, hogy tudjak intelligensen beszélgetni."