Galéria

Ez az a beautycucc, amire a legnagyobb szükséged van a csillagjegyed szerint

Forrás:

Eléggé lobbanékony és temperamentumos vagy, így az idegeskedés már szinte napi rutinnak számít nálad. Emiatt viszont különösen figyelned kell a bőröd ápolására, hiszen a szakértők szerint a sok stress bizony nagyon rossz hatással lehet az arcunk állapotára. Épp ezért számodra szigorúan kötelező egy szuper regeneráló szérum rendszeres használata, ami nem csak nyugtató hatású, de a bőröd szerkezetét is képes megerősíteni.


Forrás:

Imádod, ha a sminked tökéletes, ráadásul utálod a változás minden formáját, ezért a legtöbb esetben ugyanazt a sminket dobod fel minden alkalommal arcodra. A legfontosabb terméked egyértelműen a kedvenc bronzosítód, ami azonnal csodás színt és önbizalmat ad neked egy kemény nap idulásakor is, így ha bepakolsz reggel a táskádba, semmiképp ne feledkezz meg az all time favourite bronzosítódról!


Forrás:

Lételemed a vidámság és a pörgés, ahhoz viszont, hogy a bőröd is tartani tudja veled a lépést, fontos, hogy a megfelelő arckrémet válaszd. Egy C-vitaminnal dúsított darab például hihetetlenül jót tehet a pofidnak, arról nem is beszélve, hogy a felszabadult énedhez tökéletesen illik egy extra finom illatú, pezsdítő és könnyű vitaminos arckrém.


Forrás:

A legjobb szó, ami jellemez téged, az egyértelműen a romantikus, ami az életed minden területére kihat. Neked olyanok a mindennapok, mintha egy régi filmben lennél, ahol maximálisan átadod magad az érzelmeidnek. Az egyéniségedhez nem is passzolhatna jobban egy virág illatú parfüm, amit nem csak te, de a körülötted lévők is garantáltan imádni fognak!


Forrás:

Mivel folyamatosan vágysz a figyelemre, na meg persze arra, hogy te legyél a középpontban, nem is választhatnál mást, mint egy vadító piros rúzst. Emellett viszont a szétszórtság is jellemző rád, úgyhogy arra mindenképpen figyelj, hogy ne hagyd otthon ezt a beautycuccot, hiszen a piros rúzzsal akkor tudsz igazán hódítani, ha nem hagyod, hogy napközben lekopjon!


Forrás:

Szereted az egyszerű dolgokat, a sminkelésnek pedig nem szánsz túl sok időt, főleg a mindennapokban. Egy highlighter viszont még a legegyszerűbb makeup-ot is hihetetlenül fel tudja dobni, ami tuti, hogy a kedvedre is nagy hatással lesz. Arról már nem is beszélve, amilyen bókokat kapni fogsz a tündöklő pofid miatt!


Forrás:

Lételemed a harmónia, ez pedig abszolút jellemző a szépségápolási szokásaidra. Imádod, ha a külsőd makulátlan, ennek pedig a legfontosabb kelléke a kedvenc alapozód. Ha nagy utánajárás és hosszas mérlegelés után megtaláltad a megfelelő darabot, akkor tuti, hogy sehova nem fogsz menni nélküle, és milyen jól teszed!


Forrás:

Akkor se tudnád elrejteni a szexi kisugárzásodat, ha ez lenne a célod, de szerencsére ez soha nem játszik nálad. Tudod, hogy ha belépsz valahova, mindenki téged fog figyelni, ez ellen pedig nem akarsz küzdeni, sőt, inkább rápakolsz néhány lapáttal. Épp ezért egy fűszeresebb, igazán bódító parfümmel te lehetsz az a nő, akit minden pasi akar, ezzel pedig te is tisztában vagy.


Forrás:

Bár a tűzjegyek közé tartozol, sminkelésben egyáltalán nem törekedsz a túlzásokra, inkább az a lényeg, hogy egyetlen hasznos beautycuccal kihangsúlyozd a személyiségedet. Ez pedig nem más, mint egy dúsító szempillaspirál, aminek köszönhetően nem lehet nem a gyönyörű szemeidet csodálni és rád figyelni. Ügyes trükk, igaz?


Forrás:

Imádod figyelemmel kísérni a legújabb beauty trendeket, de sokkal jobban megfognak azok a termékek, amelyek valamiért különlegesek a számodra, ezért ha találsz egy hihetetlenül finom illatú kézkrémet, akkor szó szerint mindenhova képes vagy magaddal vinni, és valószínűleg előbb teszed be a táskádba otthon még a meló előtt, mint a pénztárcádat. Ha ránk hallgatsz, mangós kézkrémet választasz, garantált függőséget okoz!


Forrás:

Te aztán soha nem mész a csorda után, így még a gondolatától is rosszul vagy, hogy be kéne állni a sorba. A lázadó természetedhez persze hozzátartozik, hogy csak olyan beautycuccokat próbálsz összeválogatni, amiket csak kevesen ismernek, és ami nem köszön vissza bárhol. Erre tökéletes egy különleges, erőteljes színű szemhéjfesték, amiről szinte biztos, hogy meg fogják kérdezni az ismerőseid, hogy honnan van. Valld be, hogy ez a kedvenc kérdésed!


Forrás: Néha (na jó, mindig) szereted túlgondolni a dolgokat, ezért sokszor vagy képes szorongani a kis apróságokon is. Egy élénkítő és egyben nyugtató arcpermet szó szerint életmenő lehet a számodra, hiszen akár egy perc alatt felrázódhatsz és kizökkenhetsz a mókuskerékből!