Galéria

A legfurcsább helyek, ahol a sztárok szexeltek

Forrás:

A latin díva vagy nagyon visszafogott a szexben, vagy nagyon vigyáz a renoméjára. Állítása szerint a legvadabb helyzet, ami vele történt, az egy erkélyjelenet volt. Elhiszitek ti ezt?


Forrás:

Bezzeg a Kardashian-család legismertebb lánya nem riad vissza a nyilvános helyektől. Egy moziban szexelt, méghozzá állítása szerint nem egy privát előadáson.


Forrás:

Az Fekete Párduc szexi sztárja Kimhez hasonlóan egy moziban bújt össze az aktuális barátnőjével.


Forrás:

A Galaxis őrzőinek sztárja egy korábbi rádiós interjúban fecsegte ki, hogy egy vonatfülke volt a legextrémebb hely, ahol szexelt, amikor Coney Island-ről tartott vissza New York szívébe.


Forrás:

Ki hinné, hogy ez a bájos páros képes volt egy szokványos turistajárat első osztályán szexelni, miközben a géppel Chrissy szüleihez tartottak Thaiföldre. Az affér nem a WC-ben történt ráadásul, hanem az üléseken, a takaró alatt. A modell bizonyára nagyon hajlékony...




Forrás:

A botrányos színésznek volt pár érdekes dolga, szóval nem lepődünk meg, hogy saját bevallása szerint, az Eiffel-torony liftjében tett boldoggá valakit.


Forrás:

A sármos színész tényleg a végletek embere. Egy élő talkshowban megkérdezték, mi volt a legextrémebb helyszín nála, mire azt felelte, több ilyen is van. Az egyik kiemelkedő, egy vulkán oldalában történt, amit nagyon élvezett. Míg egy másik, egy gleccsertúrán, amikor a feneke szó szerint odafagyott. Tűz és jég? Hiszi a piszi!