Galéria

Híres emberek, akiket kirúgtak a készülő projektjeikből

Forrás: Mindenki Edie Brit-jét állítólag 2008 szeptemberében az egyik forgatáson megütötte a Született feleségek producere, majd miután a színésznő panaszt tett, a férfi jogtalanul kiírta szerepét a szériából.
Forrás:

A Két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television több, mint 10 éve jelentette be, hogy azonnali hatállyal kirúgja a színészt. Charlie ugyanis több sértő megjegyzést tett nyilvánosan Chuck Lorre producerre. Valamint egyre aggasztóbbak voltak a drogokról és a prostituáltakról szóló információk is. 
A sztár egyébként epizódonkénti 1,8 millió dolláros gázsit kapott, amely az amerikai telvíziózás legjobban fizetett színészévé tette. 

Kár érte Charlie!


Forrás: A rajongók megdöbbenve fogadták, hogy a színésznőt leváltották a Kaliforniába jöttem című sorozatban, ahol ő játszotta a mindenki által szeretett Vivian nénit. A színésznő nemrég árulta el, hogy sem az írókkal, sem pedig Will Smith-el nem találta a közös hangot, így búcsú lett a vége.
Forrás: A színész a Kártyavár című sorozatból lett azonnal hatállyal kirúgva, ugyanis fény derült a színész szexuális zaklatásaira, amelyet fiatal, férfi kollégái ellen követett el. A sorozat egyébként elképesztő sikerű volt, amely a színésznek egy Golden Globe-díjat is hozott.
Forrás:

Howard volt az első színészek egyike, aki szerepet kapott a Vasember című filmben. Sőt, úgy volt, hogy a folytatásokban is nagy szerepet kap a karaktere, ám ez még sem történt meg. A sztár lecserélésre került, méghozzá azért, mert Robert Downey Jr. akkora fizetésemelést kért a második filmben való szerepvállalásért, hogy emiatt neki kevesebbet akartak fizetni. Egy interjúban elárulta, hogy az első fizetésének egy harmadát ajánlották fel, aminek hangot is adott. Ez viszont sem a rendezőnek, sem a producereknek nem tetszett, így távozásra kényszerült.