Galéria

Sztárok, akik meg sem álltak négy gyerekig

Forrás:

Az amerikai színész 10 gyermekkel büszkélkedhet 5 különböző édesanyától. Első feleségével, Nicole Mitchell-lel 1988-ban találkozott, de kapcsolatuk első éveiben több másik nőt is teherbe ejtett. Első fia, Eric Murphy 1989-ben született egy Paulette McNeely nevű nőtől, egy évre rá pedig megszületett Christian Murphy is, akinek az édesanyját Tamara Hoodnak hívták. Két házasságon kívüli gyerekkel a háta mögött 1993-ban komolyra fordult a kapcsolata Nicole Mitchell-lel, és elvette feleségül. A párnak 13 év alatt 5 gyermeke született: Bria L. Murphy 1989-ben, Myles Mitchell 1992-ben, Shayne Audra 1994-ben, Zola Ivy 1999-ben és Bella Zahra 2002-ben. 2006-ban azonban egy csúnya válással véget is vetettek a frigynek. 2007-ben egy újabb gyermeke született a Spice Girlsből jól ismert Mel B-től. Végezetül pedig jelenlegi párjától, Paige Butchertől is született két gyereke: 2016-ban egy kislány, Izzy, és 2018-ban egy fiú, aki a Max Charles Murphy nevet kapta.


Forrás:

2001 óta van együtt Rhea Durhammel, akitől azóta négy gyereke született – Ella, Grace, Michael és Brendan. Modell felesége még nincs 40 éves, szóval simán lehet, hogy a közeljövőben bevállalnak egy ötödik apróságot is.


Forrás:

Mel Gibson sem aprózta el a gyerekvállalást: három nőtől összesen kilenc gyereke született. Exfeleségével, Robyn Moore-ral 31 évig voltak házasok, ez idő alatt hét gyerekük született: Hannah 1980-ban, Edward 1982-ben, Christian 1982-ben, William 1985-ben, Louis 1988-ban, Milo 1990-ben, Thomas 1999-ben. A válás után egy ideig az orosz Oksana Grigorieva mellett találta meg a boldogságot, akivel szintén vállaltak egy gyermeket, Lucia 2009-ben született. Gibson legfiatalabb gyerkőce, Lars 2017-ben született jelenlegi párjától, Rosalind Rosstól.


Forrás: A színésznő összesen hat gyereket nevel. Legidősebb fiát, Maddox Chivant egyévesen adoptálta 2002-ben Kambodzsából, majd 2005-ben vette magához Etiópiából az alig néhány hónapos Zahara Marley-t, és 2007-ben az akkor négyéves Pax Thient Vietnamból. Mindeközben a Brad Pitt-tel közös gyerekek is világra jöttek: 2006-ban született meg Shiloh Nouvel, a gyereksereg végére pedig egy ikerpár is összejött, Vivienne Marcheline és Knox Leon, akik 2008-ban látták meg a napvilágot.
Forrás:

Az Oscar-díjas színésznőről nem igazán hallottunk az elmúlt években. Ennek valószínűleg az az oka, hogy sorban szülte a gyerekeket: 14 évvel fiatalabb férjével 4 gyermekük van.


Forrás:

2020-ban a híres színész hatszoros apukává vált – hat gyereke ráadásul négy különböző nőtől született. Sadie Frost színésznőtől három gyermeke született, míg a negyedik, 2009-ben egy egyéjszakás kaland gyümölcse. 2014-ben Law ismét futó románcba keveredett, a kapcsolatból 2015-ben meg is született az ötödik gyereke. 2020 nyarán, 47 évesen újra apa lett, és ezúttal második felesége, a 32 éves Phillipa Coan az édesanya.


Forrás:

A 60 éven felül járó színész az elmúlt pár évben nem sokat pihent. A 36 éves Hilariával öt és fél év alatt öt gyermekük született, legkisebb babájuk pedig alig múlt fél éves. Alec Baldwinnak egyébként már van egy 23 éves lánya még Kim Basingerrel való kapcsolatából.


Forrás:

A 42 éves séf és felesége, Juliette Norton öt gyereket hozott össze. A legkisebb idén lesz öt éves, a kis River Rocket 2016 augusztusában született, legidősebb lánya, Poppy pedig 2020-ban töltötte be a tizennyolcat.


Forrás: 2019-ben a sztárséf óriási örömhírt jelentett be: feleségével, Tanával megszületett az ötödik gyermekük, akiről a közösségi oldalán fotókat is posztolt az alábbi képaláírással: "Három BAFTA- és egy Emmy-díj után végre megérkezett az Oscar is" - írta viccesen. Ezzel arra utalt, hogy a baba az Oscar nevet kapta.
Forrás:

A Beverly Hills 90210 színésznője még 2016-ban jelentette be, hogy 43 évesen ötödik gyermekével várandós. Őszintén elárulta, hogy nem tervezték a gyermeket, sőt, már a negyedik babát sem, így elég váratlanul érte őket a helyzet, de nagyon örültek neki.


Forrás:

Legnagyobb lányának Flavio Biatore az édesapja, Sealtől pedig két fia és egy lánya született. Ez persze a szupermodell alakján egy cseppet sem látszik.


Forrás:

A híres rappernél kicsit bonyolultabb a családfa, azonban három fiával és három lányával nagyon közeli kapcsolatot ápol. Egykor együtt járt a stylist Misa Hyltonnal, akivel született egy közös fiuk. Ezt követően a rapper összejött Kim Porterrel: egy fiuk és két lányuk született, valamint Diddy a színésznő korábbi kapcsolatából való gyermekét is nevelte, akit mindig is sajátjának tekintett. Miután kapcsolatuk véget ért, egy fotóssal jött össze, akitől szintén lett egy lánya.