Galéria

Híres nők, akik az üzleti életben is megvetették a lábukat

Forrás: A gyönyörű színésznő jobbnál jobb filmekben szerepelt. Sőt mi több, a 2000-es években ő érte bomlottak a leginkább a férfiak. Sikert sikerre halmozott, majd miután férjhez ment és gyermekei születtek úgy döntött ideje az üzleti életben is nevet szereznie. 2011-ben megalapította a Honest Companyt, amely természetes alapanyagokból gyárt termékeket. Azóta nemcsak a sztárok, hanem világszerte emberek milliói rajonganak a márkáért.
Forrás: A gyönyörű színésznő évek óta visszavonult a színészettől. Ez viszont nem azt jelenti, hogy a lustákodás és a semmittevés vette át a főszerepet az életében. Cameron beleásta magát az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozás minden fortélyába és mindenbe, amellyel hosszú és boldog életünk lehet. Eddig két könyve jelent meg Sandra Bark közreműködésével, amelyek az egész világon rengeteg ember "Bibliái" lettek. Többek között Jennifer Lopez is a színésznő tanácsaival tartja formában magát.
Forrás: Amihez az énekesnő hozzáér, az biztos arannyá változik. A zenei világ után a filmipart is megnyerte, tavaly pedig megalapította saját szépségmárkáját, a Haus Laboratoriest, amely vegán és cruelty free termékeket gyárt, méghozzá elérhető áron.
Forrás: A csodaszép modell ma már háromgyerekes édesanya, de még az érkezésük előtt alapította meg saját bőrápolási márkáját, a Kora Organicst, amely 100%-osan természetes alapanyagokból készülő kozmetikumokat gyárt. A modell 4 évig saját maga kutatott a legjobb összetevők után. Egy interjúban elárulta, hogy munkája miatt nagyon megviselte az arcbőrét a folymatos sminkelés, ezért igyekezett a lehető legtermészetesebb csodaszerekkel ápolni a bőrét, amelyeknek hatásait és az általa kifejlesztett krémeket másokkal is szerette volna megosztani.
Forrás: Bár a világ legsikeresebb lánybandájában talán ő volt a legkevésbé érdekes, mégis ő vitte a legtöbbre. Elrabolta David Beckham szívét, született 4 közös gyerekük és a divatvilág egyik legsikeresebb és legmenőbb tervezőjévé nőtte ki magát. Vic mindig is imádta a divatot, majd megalapította a saját nevével fémjelzett ruhamárkáját, amelyet a felső tízezer és a legnagyobb sztárok is imádnak felvenni a vörös szőnyegre.
Forrás: Nemcsak híres karaktere, hanem maga Sarah Jessica is rajong a topánokért, méghozzá őrült módon. Ezért 2014-ben SJP néven létrehozta saját cipőmárkáját. Így már mindenki igazi Carrie Bradshawnak érezheti magát.
Forrás: Az énekesnő sikeréről könyvet lehetne írni. Annak idején JAY-Z fedezte fel a barbadosi sztárt, azóta színésznőként is bizonyított, de ha ez nem lenne elég saját márkája, a Fenty lett a legértékesebb cégek egyike az elmúlt évben. Riri szépség- és fehérnemű márkájának termékeit - amelyeket ő maga tervez és tart a felügyelete alatt - úgy kapkodják, mint a cukrot.