Galéria

Ezen változtass, hogy rád találjon a szerelem 2021-ben

Forrás: A múlt maradjon a múltban

Bár tény, hogy mindenki a maga kárán tanul, azonban érdemes levonni a következtetéseket és továbblépni. Ha jobban belegondolsz, egy éppen aktuális vizsga után sem fejtegeted hónapokkal/évekkel később, hogy mi lett volna ha... Sokat segíthet, ha még egyszer szembenézel a régi mumusokkal, vesd papírra, hogy mit tanultál az elmúlt években a kapcsolataidból. Majd tisztázd magadban, hogy mi az, amit már biztosan nem szeretnél egy kapcsolatban és azt is, hogy mi az, amire igazán vágysz. Csak akkor leszel képes elérni a céljaidat, ha a jelenben vagy. Cselekedj itt és most!


Forrás:

Lépj ki a komfortzónádból!

Hidd el, csak a mesékben – és Shakespeare írásaiban – létezik az, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról ahhoz, hogy rád találjon a szerelem. Nyilván a jelenlegi helyzetben nem könnyű társasági élményeket szerezni, de attól még nem kell elzárkóznod az ismerkedéstől. Próbálj ki valami olyat, amit eddig még soha, pl., legyen ez egy kirándulás egy eddig ismeretlen helyen. Az újdonság varázsa, és a megemelkedett endorfinszint határozottan kellemes kedélyállapotot eredményez, és hidd el, utána sokkal nyitottabb leszel akár új ismeretségek felé is.


Forrás:

Vállald fel az érzéseidet!

Bár a kommunikációval nincs különösebb gondod, hogyha az érzésekről kell beszélni, akkor az már nehezebb pálya. Ne aggódj, vannak olyan típusú emberek, akik nehezebben nyílnak meg, akiknek a szeretetnyelvük nem feltétlenül a kommunikációban jelenik meg. Azonban érdemes törekedned rá, hogy 2021-ben sokkal inkább vállald fel azt, amit valójában érzel. Így akkor, amikor szemben találod magad azzal a személlyel, aki iránt fellobbannak a vágyait, már könnyebb helyzetben leszel.


Forrás:

Ne félj attól, hogy megsérülsz!

Csak úgy lehet csatát nyerni, ha harcolunk! Persze nem kell szó szerint venni, ugyanakkor ha bezárkózol a szobádba, hogy megvédd magad (és persze a szívedet) a csalódásoktól, az nem jó hozzáállás. El kell fogadni, hogy bizony vannak, akiknek könnyedén jön a szerelem, és vannak, akiknek több csalódáson át vezet az útjuk a „happy end”-ig. Ha az utóbbiak táborát erősíted, akkor sem kell kétségbeesned, lebegjen a cél a szemed előtt, hiszen sosem tudhatod, hogy mikor áll előtted végre a nagy ő. Nehogy épp előtte csukd be az ajtót és a szívedet.


Forrás:

Dőlj hátra, és élvezd az életet!

Vannak olyan időszakok, amikor semmi másra nincs szükség, mint egy kis kikapcsolódásra. Élvezd ki ennek az évnek minden egyes percét úgy, mintha épp egy verseny felkészülési szakaszában lennél. Randizgass, flörtölj, de ne vedd túlságosan komolyan az életet – legalábbis az év második negyedévéig, amikor rád is ott vár majd a nagy Ő. Addig is csak lazán, hiszen néha élvezni is kell az életet! 


Forrás:

Add át magad a romantikának!

Eljött az idő, hogy végre 100%-an megélhesd a benned lakozó romantikus lélek útját. Idén ugyanis határozottan partneredre találsz a témában, és olyan mély kapcsolódást alakíthatsz ki a másikkal, amiről korábban maximum Nicholas Sparks regényeiben olvastál. Ez a fajta romantikus energia ténylegesen egész 2021-ben veled tart, így úgy fogod magad érezni, mint aki a fellegekben jár. Nagyon fontos, hogy most senkinek se hagyd, hogy eltérítsen az utadról, nem minden esetben szükséges két lábbal a földön járni – használd is ki ezt az időszakot!