Galéria

Élményajándék Valentin-napra 2021

Forrás:

Jöhet egy romantikus színdarab? Akkor február 14-re váltsatok jegyet a Pinceszínház Még egyszer, veled, ugyanitt online előadására.

A nagy sikerű Jövőre, veled, ugyanitt című darab folytatásában - a fiatal és a középkor első évtizedei után  - tovább követhetjük Doris és George történetét. A titkos szeretők nem mindennapi szerelme kiállta az idők próbáját. Öröm és bánat, születés és halál, betegség és egészség egyaránt szegélyezte kapcsolatuk rögös útját. Külön világban és más helyzetben zajló életük, évente csupán egyszer, egy hétvége erejéig kapcsolódik össze egy szállodai szoba falai között, immár évtizedek óta. Lehet, hogy pont ez a kapcsolatuk tartósságának titka? Az idő múlását azonban ők sem úszhatják meg.

 

Jegyek: 2800 Ft-tól/fő


Forrás:

Az érdekes kérdések partijátéka. Az Igen? magyar fejlesztésű beszélgetésindító társasjáték. A játékosok könnyed és komoly kérdésekre válaszolnak igennel vagy nemmel – és meg kell tippelniük, hogy a másik hogyan reagál…

 

Igen? társas, 6990 Ft


Forrás:

Ha már utazni nem lehet, mi lenne, ha együtt fedeznétek fel a világ kávéit? A Nespresso World Explorations kollekció tökéletes lesz erre! Buenos Aires, Cape Town, Stockholm, Bécs, Tokió, és Shanghai vár felfedezésre.

 

World Explorations Duopack, 2780 Ft


Forrás:

A Spíler Budában is kedvelt kézzel nyújtott kovászos pizza most új bőrbe bújt és a normál kerek forma mellett szív alakban is kapható. Nincs más dolgotok, mint megrendelni a 95%-osra készített pizzát, majd otthon rárakni a feltéteket és 250C-os sütőben 10 percig sütni. 

 

Valentin-napi sütis ajánlat 2 főre, 6990 Ft


Forrás:

Ha étterembe nem is mehettek, egy menő ételt összedobhattok. A Chefbag Valentin napi válogatásában olyan fogások vannak, mint a libamáj karamellizált almával, a bélszín steak vörös salmsával, vagy épp a lazac caprese. Ezzel az opcióval a rendelést követően a konyhakész alapanyagokat szállítják házhoz (persze recepttel együtt), így nektek már csak a jó része marad a főzőcskézésnek.

 

Lazac caprese, 3150 Ft/adag