Galéria

5+1 szabály, amit a sztároknak is be kell tartania, ha a királyi család tagjaival találkoznak

Forrás: Nem úgy megy ám, hogy valaki csak úgy leszólítja Harry herceget egy meccsen, vagy egy filmbemutatón. A legfontosabb szabály, hogy mindig a royal família kezdeményez, legyél bármekkora sztár, csak ezután elegyedhetsz szóba vele.
Forrás: Lehet, hogy a vörös szőnyegen a nagyágyúk érkeznek utoljára, ám egy royal esküvőn erről szó sem lehet. A vendégek érkezési sorrendje szoros beosztás szerint halad, és itt bizony ők fognak várni.
Forrás: Bár itt pont annak lehetünk szemtanúi, ahogy ezt Beyoncé és Meghan semmibe veszik. Meghan még hercegnéként egyébként is szívesen szegte meg a szigorú protokollt, pedig hivatalosan a királyi család tagjait tilos megérinteni, még akkor sem, ha baráti a viszonyunk velük.
Forrás: Na de ha se puszi, se ölelés, akkor mit lehet? Hát kezet fogni! Ez az egyetlen módja, ahogy egy sztár és a királyi család valamelyik tagja köszöntheti egymást.
Forrás: A királyi család épségéért felelős biztonsági személyzet nem viccel. Lehetsz te a világ leghíresebb embere, a fél szemük akkor is mindig rajtad lesz, és jobb, ha nem poénkodsz túlzottan sem velük, sem a testőrökkel.
Forrás: Ezt Billy Eichner árulta el Az oroszlánkirály londoni premierje után, melyre Meghan és Harry is ellátogatott. Billy elmondása szerint e-mailben küldtek neki egy listát, amiben pontosan le volt írva, hogy mit tehet, és mit nem az előkelőségek jelenlétében.