Galéria

Kutyafajták, amik felnőttként is kölyöknek néznek ki

Forrás: Létezik mégegy olyan kutyafajta, amelyik egyszerre néz ki bölcsnek és közben olyan édesnek, mint egy újszülött kölyökkutya? Ugye, hogy nem!
Forrás:

A világ egyik legnépszerűbb kutyafajtája apró méretei miatt egyébként is kölyöknek tűnik, de a pofija csak még inkább rátesz erre egy lapáttal!


Forrás:

Ez a barátságos, társaságkedvelő kutyafajta szinte semmit sem változik kölyökkorához képest. Persze nem csak ezért olyan népszerű, de tény, hogy emiatt is csak imádni lehet!


Forrás:

A máltai selyemkutya elegáns, ráadásul olyan megnyerő bája van, hogy mindenki meg akarja simogatni egy kicsit az utcán. Hosszú, fehér bundája van, ami kis méreteihez társulva kölyökkutya kisugárzást biztosít neki.


Forrás:

A toy kutyusok jellemzője, hogy kisméretűek, úgyhogy már ezzel döntősek ebben a kategóriában! Szeretnénk viszont kiemelni közülük az uszkárt, aki évekkel később is simán elmegy kölyöknek.


Forrás:

A királynő kedvenc kutyafajtája részben apró lábai miatt olyan őrülten népszerű! És épp ennek a külső tulajdonságának köszönheti, hogy sosem néz ki igazán felnőttnek.


Forrás: Hosszú, pihe-puha fülek, és ellenállhatatlanul édes pofi: leginkább ez a kettő jellemzi a japán spánielt!
Forrás:

Ez a kutya a mopsz és a tibeti spániel keveréke, de nem tudtuk kihagyni a listából! Nagyon barátságos, de ugyanakkor hiába apró, nagyon jó házőrző is (rögtön ugat, ha valamit észlel), ráadásul mindig olyan, mintha mosolyogna!