Galéria

6 dolog, amit a vendégek kiszúrnak az otthonodban

Forrás: Lehet, hogy te rajongásig szereted a mackós mamuszodat, amit karácsonyra kaptál anyukádtól, de egy idő után a papucsok felett sajnos eljár az idő. Ha már túl sokszor hordtad, előbb-utóbb biztosan viseltes lesz, és míg neked fel sem tűnik, addig a vendégek tekintete biztosan rászegeződik pár másodpercre!
Forrás: Minden konyhában vannak olyan tányérok és bögrék, amelyekből letört egy pici darab, mi pedig már úgy megszoktuk, hogy fel sem tűnik. A gond, hogy ezeket a sérült eszközöket viszont azonnal kiszúrják a vendégek, még akkor is, ha náluk is van rá bőven példa otthon!
Forrás: Akinek van a lakásban kutyája vagy cicája, már megszokta az állatszőrt, de ha olyan vendég jön látogatóba, aki nem tart állatot, ez neki feltűnő lehet. Míg a te szemed már rég elsiklik a szőr felett, addig ezeknek a személyeknek garantáltan észrevehető lesz, már az első percekben!
Forrás: A konyhai törölgetőruha nem sokáig marad tiszta, ez természetes dolog. De ha vendégek jönnek, jobb, ha elrakod őket szem elől, mert biztos lehetsz benne, hogy kiszúrják rajtuk a zsíros foltokat. És sajnos ennek hatására a lakásodat sem tartják majd elég higiénikusnak.
Forrás:

Ki hinné, hogy még a sarokban lévő seprű is feltűnik a vendégeknek? Pedig ez így van! Lehet akármilyen csilli-villi az otthonod, ha ott áll a szobában egy agyonhasznált seprű, aminek szálai között szemmel látható a por és a sok hajszál!


Forrás: Amikor az emberek belépnek egy lakásba, a nappaliban rögtön kiszúrják, ha nincsenek könyvek a polcon. Még akkor is, ha ők maguk csak ritkán olvasnak, hiszen a lakásodban lévő regények sokat elárulnak a személyiségedről!