Galéria

Nők, akiknek azt mondták, hogy túl kövérek Hollywoodhoz

Forrás: Kate Winslet karrierjét is végig kísérték az alakjára tett negatív kommentek, ezért számára különösen fontos, hogy szeressük és elfogadjuk magunkat. Tinédzserként, amikor próbált betörni a szórakoztatóiparba azt mondták, hogy túl kövér és a lába is túl nagy, nem lesz sikeres. Ma Winslet nem hagyja, hogy a magazinok retusálják a képeit és rendszeresen beszél arról, hogy miért fontos önmagunk szeretete.
Forrás: Jennifer Lawrence az egyik legsikeresebb színésznő Hollywoodban, 22 évesen Oscar-díjat nyert és mindenki vele akar forgatni. Eleinte viszont őt is rengeteg negatív komment érte, egyik első munkája során azt mondták neki, hogy kirúgják a forgatásról, ha nem fogy le. „Mutattak pár fotót, amiken gyakorlatilag meztelen voltam és azt mondták, hogy használjam őket motivációként a fogyáshoz.” – mesélte a színésznő.
Forrás: Az énekes és korábbi Disney sztár Demi Lovato fiatal kora óta küzd étkezési zavarokkal. 18 évesen rehabra került a bulimiája miatt. Demi az évek során megtanulta szeretni magát, amivel sokakat inspirál, de még mindig érik negatív kommentek. Amikor az amerikai X-faktorban mentorként szerepelt, Simon Cowell azt mondta neki, hogy le kéne fogynia 10 kilót a műsorra… 
Forrás:

Mielőtt befutott volna az Élet csajos oldalával Kat Dennings külsején szinte mindent meg akartak változtatni az ügynökségek. A New York Timesnak adott interjúban mesélte el, hogy milyen tanácsokat kapott eleinte: „hordj fogszabályzót, fesd be a hajad, használj barnítót és fogyj le”. Kat nem követte az utasításokat, mert úgy érezte, hogy így elveszítené saját magát. Úgy tűnik nagyon jól döntött, hiszen a 2 Broke Girls lett az egyik legismertebb sitcom, emellett pedig nagyjáték filmekben is szerepel.


Forrás: A vicces és tehetséges Amy Schumer sok nő példaképe, pedig ő maga is egész életében önbizalomhiánnyal küzdött. Az első meghallgatásán azt mondták neki „Vagy fogyj le, vagy szedj fel jó sok kilót és akkor lehetsz a főszereplő kövér barátja.” Schumer nem fogadta meg ezeket a jó tanácsokat, inkább saját műsort és filmet készített.
Forrás: Kate Uptont rengeteg kritika érte az alakja miatt az évek során. A Victoria’s Secret casting ügynöke Sophia Neophitu azt mondta róla „Soha nem dolgoznánk vele. Olyan, mint a lányok a Page 3-ben. Mint egy focista feleség, túl szőke hajjal és egy arccal, amit elég pénzzel bárki megvehet.” Upton nem foglalkozik a negatív kommentekkel „Szeretem a testemet. Magabiztosnak érzem magam és örülök, hogy más nőket is inspirálhatok”. - mondta 
Forrás: Nehéz elhinni, hogy még Jennifer Aniston alakját is kritizálták, pedig a karrierje kezdetén a menedzsere azt tanácsolta neki, hogy fogyjon le 10 kilót. Akkor Aniston tényleg fogyókúrázni kezdett, de visszagondolva már feleslegesnek érzi és azt kívánja, bárcsak jobban szerette volna magát fiatalon.
Forrás: Nia Vardalos-nak folyamatosan azt mondták, hogy egy görög színésznőnek nincs helye Hollywoodban – túl kövér és nem elég vonzó. Vardalos végül úgy döntött, hogy saját filmet készít és megszületett a Bazi nagy görög lagzi, ami a 2000-es évek egyik legsikeresebb romcom-ja lett.