Galéria

3 csillagjegy, amelynek szülötteire 2021-ben rátalál a szerelem

Forrás:

Itt az idő, hogy elengedd azokat a kapcsolatokat, amik már nem szolgálnak téged, ez szükséges ugyanis ahhoz, hogy betoppanhasson életedbe a nagy Ő. Ahogy mondani szokták, ahol egy ajtó becsukódik, ott egy másik kinyílik. Nos, itt az idő, hogy végre tényleg bezárd azt a bizonyos ajtót – a kulcsát pedig dobd el jó messzire! Ha sikerül mindent lezárnod magadban, akkor nyáron már érdemes lesz nyitott szemmel mászkálnod…


Forrás:

Az önbizalom és te sosem voltatok túlságosan szoros viszonyban, pedig ahhoz, hogy mások szerethessenek, előbb önmagadat kell megszeretned – ugye, tudod? Jó hír: nagyon közel jársz a célodhoz! Már 2020 végén felbukkant valaki az életedben, akinek eleinte nem tulajdonítottál különösebben jelentőséget, mégis mostanra talán te is érzed, hogy ő bizony nem csak egy véletlenül felbukkant illető a mindennapjaidban. A Jupiter és a Szaturnusz együttes erővel dolgozik azon, hogy olyan romantikus élményekben legyen részed 2021-ben, mint korábban soha.


Forrás:

Hogyha egy szóval kellene jellemezni a szerelmi életedet 2021-ben, akkor az az elszalaszthatatlan lenne. Eljött a te időd, most aztán nincs menekvés – és neki se. A csillagok állása ugyanis mindent megtesz azért, hogy az utatok végre összeérjen azzal a személlyel, aki korábban csak az álmaidban létezett. Mindent elsöprő szerelem lesz ez, és olyan gyorsan fognak pörögni körülöttetek az események, hogy csak kapkodod majd a fejed. Azért ne felejts el igent mondani, ha úgy alakul!