Galéria

5 sztár, akinek meghökkentő szépségrutinja van

Forrás:

Az énekesnő régóta visszatérő vendég Beverly Hills legexkluzívabb szépségklinikáján, ahol többek között méhlepénykivonatot tartalmazó arckezelést vesz igénybe rendszeresen. Az énekes-színésznő szerint a placentaszérum a leghatékonyabb, ha a szeme körüli szarkalábak eltüntetése a cél.


Forrás:

A fura szépségtippjeiről elhíresült színésznő szinte minden furcsaságot kipróbál, hogy fiatalon tartsa a bőrét. A New York Times-nak mesélte, hogy kipróbálta a méhcsípés-terápiát, melynek az a lényege, hogy a méhek csípése olyan önregenerációs folyamatot indít el a bőrben, ami képes a bőrgyulladást és más bőrproblémákat is gyógyítani.


Forrás:

A színésznő saját bevallása szerint nem szívleli a plasztikai műtéteket, ám a természetes szépítő módszereket annál inkább. Védjegye selymes és erős haja, melyet langyosra melegített méz és sör keverékével táplál. Az arcára rendszeresen használ tápláló maszkokat és gyakran előfordul, hogy a kozmetikumok helyett egyszerűen felver egy tojásfehérjét, és azt keni az arcára, dekoltázsára.


Forrás:

Lady Gaga a nagy események előtt és megterhelő koncertjei után mindig jeges fürdőt vesz, ami bizonyítottan segíti a szervezet regenerálódását komolyabb fizikai igénybevétel után, javítja a vérkeringést és a bőrnek is kifejezetten jót tesz. A jéggel töltött kádban elidőzve Gaga egy jégdarabbal az arcát is rendszeresen átdörzsöli, tapasztalata szerint ugyanis a hideg hatására a bőre üdébbé, rózsásabbá válik, a szem alatti karikái és apró ráncai pedig észrevehetően halványodnak.


Forrás:

A színésznő egyszer véletlenül kent aranyérkenőcsöt az arcára, és meglepődve tapasztalta, mennyire kisimította a ráncait. Azóta a szem alatti karikái eltüntetésére rendszeresen használja. Ezt a módszert állítólag Kim Kardashian sztársminkese is be szokta vetni nagy események előtt, a termék érösszehúzó hatásának köszönhetően ugyanis nagyon látványos az eredmény. A bőrgyógyászok mindenesetre inkább mindenkit lebeszélnek róla, hogy az aranyérkenőcsöt az arcukra kenjék, mivel a krém nagyon súlyos allergiás reakciót válthat ki.