Galéria

Ezek volt 2020 legnézettebb Netflixes sorozatai

Forrás: Nyolc rabló túszokat ejt, és bezárkózik a Spanyol Királyi Pénzverdébe, miközben egy bűnöző lángelme a rendőrséget a tervének végrehajtására manipulálja.
Forrás: A Megoldatlan rejtélyek eredeti készítői és a Stranger Things producerei meghívnak, hogy segíts a rejtélyek megoldásában. Eltűnések, halálesetek, paranormális jelenségek... Ha bírod az ilyesmit, ez a neked való sorozat.
Forrás: A vezércsel egy amerikai drámai minisorozat, ami Walter Tevis 1983-as azonos című regénye alapján készült. A sztori 1950-es években játszódik, és egy árvaházban élő lányról, Beth-ről szól, aki ráébred elképesztő sakktehetségére. Ám a siker felé vezető út, nem mindig könnyű, Beth-nek egy rejtélyes függőséggel is meg kell küzdenie.
Forrás: A Szex és New York és a Gossip Girl kedvelőinek kötelező ez a sorozat. A sztori alapja, hogy Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.
Forrás: Egy tábornok sajnálatos módon kénytelen összedolgozni egy különc tudóssal, hogy felkészítsék az USA legújabb katonai ügynökségét — az Űrhadosztályt — a fellövésre.
Forrás: A történet főhőse Otis Milburn, egy alapvetően jószándékú, de társas kapcsolatok terén sokat szerencsétlenkedő tinédzser. Kortársaival ellentétben nincs szexuális élete, jelentős részben annak is betudhatóan, hogy anyja, akivel szülei válása óta egyedül él, egy szexterapeuta, aki meglehetősen szabad szellemű. Miután egy alkalommal, szándéka ellenére, szexuális tanácsot adott egy fiúnak az iskolában, és az bevált, egy évfolyamtársnője, a magabiztos de problémás Maeve javaslatára arra szakosodik, hogy a Moordale Középiskola diákjainak szexterapeutája legyen.
Forrás: Azaz a The Crown, aminek idén érkezett meg a 4. évada. Alapvetően nézettségben az egész sorozat tarolt, ám az új évad végre elért Diana hercegné és Károly herceg házasságának történetéhez, ami a vártakhoz méltóan hatalmas érdeklődésre tett szert.
Forrás: Apjuk halála újra összehozza a rendkívüli képességű, elhidegült testvéreket, döbbenetes családi titkokat fedeznek fel – és egy, az egész emberiséget fenyegető veszélyt.
Forrás: Egy pénzügyi tanácsadó Chicagóból a Missouri-beli Ozark-hegységbe költözik családjával. Öt év alatt 500 millió dollárt kell tisztára mosnia drogbáró főnöke utasítására.
Forrás: A nagymacska-tenyésztéshez kapcsolódó alvilági bérgyilkostörténetben a különc figurák társaságában kicsúszik az irányítás az állatkert tulajdonosának kezei közül.