Galéria

Sandra Bullock öt legjobb alakítása!

Forrás: #1. Féktelenül
Keanu Reeves, Dennis Hopper, Sandra Bullock, Joe Morton és Jeff Daniels főszereplésével ez volt Bullock számára az a film, amivel igazán áttörő sikert aratott Hollywoodban.
A film egy zsaru történetét meséli el, aki megpróbálja megmenteni néhány ember életét egy buszon, amit fel akarnak robbantani.

Forrás: #2. Aludj csak, én álmodom

A filmet 1995-ben mutatták be. Az ameirkai romantikus vígjátékot Jon Turteltaub rendezte, a főszerepben Sandra Bullockon kívül Bill Pullman és Peter Gallagher látható. A filmben Lucyt alakító Bullock élete magányos. Ám a metrón egyszer megmenti egy fiú életét, akibe beleszeret. A történet innentől válik még bonyolultabbá...
Forrás: #3. Beépített szépség

A film egy női FBI ügynök igaz történetét dolgozza fel, aki 1995-ben egy szépségversenyen indult azért, hogy egy bűnügy végére járhasson. Bullock ezzel a szereppel nyerte el Golden Globe díját.
Forrás: #4. Nász-ajánlat

A 2009-ben bemutatott filmben Sandra Bullock és Ryan Reynolds játsza a főszerepet (2002-ben a való életben egy párt is alkottak).
Margaret (Sandra Bullock) Kanadából érkezett az USA-ba, ahol egy könyvkiadónál dolgozik, de vissza akarják toloncolni hazájába. Egy lehetősége maradt: hozzá kell mennie egy amerikaihoz, hogy megússza a kiutasítást. Ám ez nem is olyan egyszerű...
Forrás: #5. Ocean’s 8 – Az évszázad átverése

A film egy 2018-as amerikai vígjáték, melyet Gary Ross rendezett, valamint Ross és Olivia Milch írt. Az eredeti három rész rendezője, Steven Soderbergh is együttműködött a filmkészítésben, ezúttal mint producer. A spin-off főszereplői Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter és Awkwafina. A filmet 2018-ban mutatták be.