Galéria

10 fotó, ami bizonyítja, mennyit változott a világ 10 év alatt

Forrás: Hol volt ekkor még Ryan? Hát sehol... Leonardo DiCaprio hálójában sok gyönyörű sztárcsaj fennakadt, és bizony a színésznővel való kapcsolata nem csak pletyka volt, számos paparazzi örökítette meg turbékolásukat.
Forrás: Emlékeztek rá, hogy egyáltalán együtt voltak? Pedig így volt, ráadásul 8 évig voltak házasok, ám ezt azóta sokan elfeledték, hiszen azóta kiderült, hogy Ashton Kutcher számára Mila Kunis az igazi, és azóta két gyerekük is született.
Forrás: Három srác után világra jött a kis Harper, aki persze ma már nem is olyan kicsi, de persze az egész családnak máig ő a szeme fénye. Victoria egyébként ekkor nem sokat pihent, néhány hónappal később már a New York-i divathétre vitte lányát. 
Forrás: 2011 áprilisában Vilmos herceg feleségül vette Kate Middletont, akit azóta már mindenki csak Katalin hercegnéként ismer.
Forrás: A világ ekkor egy életre megjegyezte Pippa Middleton nevét, akinek hátsójáról hosszú napokig cikkeztek a lapok. Hát így válasszon az ember lánya koszorúslányt...
Forrás: Szerencsére azóta már elhagyta ezt a stílust, és egy elképesztő fogyást is összehozott eközben.
Forrás: Egy egész generáció nőtt fel a szereplőkkel együtt, nem csoda, hogy az utolsó film bemutatóját még Emma Watson is megkönnyezte. A Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részének egyébként akkora premiert rendeztek, amekkorát London még nem látott, a Harry Potter pedig azóta is napi téma a világban.
Forrás: Egy szó: Jelena! Ma már tudjuk, hogy ennek a kapcsolatnak nem lesz többé folytatása.
Forrás: "Kezdett elegem lenni abból, hogy csak ülök a kanapén, szívok és bujkálok. Kezdett szánalmassá válni a dolog. Világossá vált számomra, hogy érdekes emberekről szóló filmekben szeretnék szerepelni, miközben én nem élek érdekes életet. Azt hiszem, ehhez köze volt a házasságomnak is. Hogy megpróbáltam úgy tenni, mintha olyan lenne, amilyen igazából nem volt" - így nyilatkozott az akkor már bőven Angelina Jolie mellett élő sztár. Azóta milyen izgi lett Jen... Érdekes...
Forrás: Akkori férje Kris Humphries volt, és a friss hírek tudatában nagyon úgy néz ki, hogy egy évtized alatt sikerül lehoznia két válást is.