Galéria

Sztárok, akikről meglepő dolgot árultak el asszisztenseik

Forrás: Jessica Simpson a kamerák előtt mindig mosolyog, pedig egykori asszisztense szerint a szájhigiéniával komolyan hadi lábon áll a sztár. A pletykák szerint Jessica maximum háromszor mos fogat a héten.
Forrás: A következő versenyző pedig Julia Roberts, aki a vörös szőnyegen mindig ragyog, ám egykori alkalmazottja szerint mikor nem forognak a kamerák és villognak a vakuk, a színésznő nem igen ad a tisztálkodásra. Ha lehet hinni a volt asszisztensének, akkor a színésznő gyakran kihagyja a napi fürdést, és úgy egyébként sem kapja magát össze reggelente.
Forrás: Jenifer Lopez komoly személyzetet tart a háznál. Bár a legtöbben munkaadóik hóbortjaira szoktak panaszkodni, az énekesnő esetében ezeket nem lehet hajmeresztőnek nevezni, ám a pénzzel már akadnak problémák. Bár J.Lo-nak nyilvánvalóan nincsenek anyagi problémái, mégis már többször felröppent a hír, hogy bizony elég smucig, ha az alkalmazottai fizetéséről van szó.  
Forrás: A színész ismert feszes időbeosztásáról, illetve arról, hogy kínos ügyel arra, hogy soha sehonnan se késsen. És hát honnan indulna ez, ha nem a reggeli ébredéstől. Mindenki aludt már be egy kinyomott szundi után, Mark ezért nem bízza a véletlenre, és egy külön embert alkalmaz arra, hogy reggel időben felébressze.
Forrás: Oprah többször is kampányolt már a megfelelő méretű melltartók fontossá mellett, így meglepő lenne, ha ő maga ne venné komolyan ezt a kérdést. Sőt, olyannyira, hogy Oprah egy külön embert  alkalmaz, aki a műsorvezető melltartóiért felelős, na és persze azért, hogy az összes tökéletes méretű legyen. 
Forrás: 2013-ban Lady Gaga egykori személyes asszisztense, Jennifer O'Neill beperelte főnökét a kifizetetlen túlórák miatt. Jennifer ekkoriban nagyon be volt rágva az énekesnőre, így bosszúból azt is kikotyogta, hogy Gaga annyira nem szeretet egyedül lenni, hogy mindig vele kellett lenni. MINDIG! Éjjelente az ágyban is.
Forrás:

Mariah Carey nem csak a színpadon igazi díva, hanem a való életben is. Minden percben, minden pillanatban. 2008-ban kiderült, hogy az énekesnőnek külön asszisztenst alkalmaz, akinek az egyetlen feladata az, hogy kövesse őt és fogja az italát. Sőt, szívószálat is kell magánál tartania, hogy az énekesnőnek még véletlenül se kenődjön el a rúzsa.