Galéria

Sztárok, akik 2021-ben lesznek 40 évesek

Forrás: Nem kell sokat várnia Justin Timberlake-nek, hiszen január végén betölti a 40-et! Az énekes valószínűleg ezúttal a csendes ünneplést választja majd, hiszen pár hónapja született meg második gyermeke Jessica Bieltől.
Forrás: Ki gondolná, hogy a Gyűrűk ura sztárja is 40 éves lesz pár héten belül?
Forrás: Harry felesége, Meghan Markle augusztusban tölti be a negyedik X-et, de az biztos, hogy bőven letagadhatja a korát!
Forrás:

A 2000-es évek egyik legnagyobb sztárja volt Paris Hilton, aki aztán a színészkedéstől az éneklésig mindent kipróbált. Az örökösnő külsején nem látszik az idő múlása, noha február közepén 40 éves lesz.


Forrás:

Emlékszel még a 10 dolog, amit utálok benned című filmre? Tudjuk, hülye kérdés, persze hogy emlékszel! A romantikus vígjáték főszereplője, Julia Stiles a forgatás idején 18 éves volt, és bár eddig fel sem tűnt, milyen gyorsan repül az idő, valójában 22 év telt el!


Forrás:

A Marvel-filmek Lokija is ott van a listán, hiszen Tom Hiddleston februárban ünnepli 40. szülinapját.


Forrás:

Bryce azon sztárok közé tartozik, akik viszonylag később robbantak be Hollywoodba, hiszen hamarosan 40 éves lesz. Ennek ellenére most karrierje csúcsán van (a Jurassic World meghozta neki a hírnevet), és úgy fest, ez még egy darabig biztosan így marad.


Forrás: Nem is egy, hanem két 10 dolog, amit imádok benned-sztár ünnepli idén a 40. szülinapját! Joseph Gordon-Levitt, aki a kissé esetlen, fiatal gimis srácot alakította a filmben, ugyancsak ebben az évben tölti be ezt a kerek számot.
Forrás:

Ne feledkezzünk meg Hayden Christensenről sem, aki a Star Wars-filmeknek köszönheti hírnevét. A színész az utóbbi években kicsit kevesebb szerepet vállalt, de 40. szülinapja után visszatér, méghozzá egy Obi-Wan Kenobi sorozatban.


Forrás: Tavasszal a gyönyörű Jessica Alba is belép a negyvenesek klubjába, de ez persze a külsején nem látszik.
Forrás:

Az Agymenők sztárja a sorozat kezdetén még 20-as évei közepén járt, most pedig a 40. szülinapjára készülhet.


Forrás:

Rami Malek, aki profiként testesítette meg a Bohém rapszódiában Freddie Mercuryt, szintén 2021-ben tölti be a 40-et. 


Forrás:

A komikust ismerve biztos, hogy elsüt majd egy-két poént a kerek évszám kapcsán, amit június elsején tölt be.


Forrás: Az egykori teniszező, Anna Kournikova néhány éve döntött úgy, hogy készen áll az anyaságra, 3. gyermeke pedig tavaly jött világra. Most már ötösben ünnepelhetik születésnapját!
Forrás: Tudtad, hogy Natalie Portman volt az első olyan Oscar-nyertes színész, aki a 80-as években született? Egyébként alig 13 volt, amikor a Léon, a profiban megkapta az egyik kiemelt szerepet, azóta pedig 27 év telt el!
Forrás:

Amerika Kapitány a történetben több, mint 100 éves, de a valóságban Chris Evans még csak a 40-et ünnepli idén. 


Forrás:

Beyoncé is azok közé tartozik, akiknél az öregedés valahol 20 évvel ezelőtt megállt. Az énekesnő ugyanis csodás formában van, és mindenkit meglepett azzal, hogy 2021-ben lesz 40 éves.


Forrás:

Mintha csak tegnap lett volna, hogy a 19 éves Alexis Bledel feltűnt a Szívek szállodájában, hamarosan pedig a színésznő 40. szülinapjára is sor kerül. Persze Alexis mindig is híres volt fiatalos külsejéről, ami a mai napig mit sem változott.


Forrás:

A popzene egyik világsztárja, Britney Spears is fiatalon kezdte pályafutását: már gyerekként színészkedett, énekelt, majd alig 16 évesen leszerződött egy lemezcéggel, és kiadta első dalát, a "...Baby One More Time"-ot. Hihetetlen, hogy 2021-ben 40 éves lesz!


Forrás:

Chad Michael Murray a Tuti Gimi sztárjaként futott be, de számtalan más filmben is feltűnt a 2000-es évek alatt. A színész mai napig lelkesen emlékszik vissza például a Los Angeles-i tündérmesére, noha azóta már jó néhány év eltelt. Hamarosan Chad is belép a negyvenesek klubjába!


Forrás: Tudtad, hogy Hayden Christensen volt felesége, Rachel Bilson alig néhány hónappal exférje után tölti a 40-et?
Forrás:

Bár Sienna Miller szülinapja még arrébb van, a színésznő is 2021-ben lesz 40 éves. Reméljük, hogy decemberben már kiadós ünnepléssel töltheti ezt a napot!


Forrás: Az énekesnő alig néhány hét múlva készülhet a negyedik X-re, amit gyerekei és férje társaságban fog ünnepelni!
Forrás:

A Victoria's Secret egykori angyala 18 évesen csatlakozott a csapathoz, és volt idő, amikor ő volt a világ legjobban megfizetett modellje. 40 évesen még mindig a szakmában dolgozik, ami nem meglepő, hiszen csodásan néz ki!


Forrás: A Grace Klinika jóképű dokija sem maradhatott le a listánkról: Jesse Williams 1981 augusztusában született!