Galéria

Sztárok, akik koszorúslányok voltak egy esküvőn

Forrás: Paris és Nicky Hilton is koszorúslánynak álltak 2015-ben, amikor Cabo szigetére utaztak unokatesójuk esküvőjére. A lányok köldökig kivágott ruhát viseltek a nagy napon.
Forrás: Az egykori Victoria's Secret angyal testvére esküvőjén lett koszorúslány, és bár ez ritkaságnak számít, de mégis fehéret viselt. Persze csakis a menyasszony beleegyezésével!
Forrás:

Szintén 2015-ben lett a Modern család sztárjából koszorúslány! A menyasszonynak a sárgára esett a választása, Sofia pedig ragyogott az esküvőn.


Forrás:

A Vámpírnaplók sztárja nagyon közeli kapcsolatot ápol Julianne Hough-val. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban annál, hogy 2017-ben felkérte Ninát koszorúslánynak?


Forrás:

Ritkaságszámba megy, hogy Victoria Beckham koszorúslánynak álljon, de Eva Longoria lagziján kivételt tett. Persze a fekete szín maradt, de Eva ezt kicsit sem bánta, pláne, hogy Victoria még az esküvői ruháját is megtervezte neki!


Forrás:

A High School Musical egykori sztárja volt már párszor koszorúslány, sőt, Sarah Hyland esküvőjén is az lesz. Ez a fotó 2019-ben készült róla, egy olyan lagzin, ahol egyébként Ashley Tisdale is koszorúslány volt!


Forrás:

Lena sem egyszer bújt koszorúslány-ruhába eddigi élete során! A színésznőt már több barátnője is felkérte erre a szerepre; ez a fotó 2014-ben készült róla.


Forrás: Ilyen az, amikor a menyasszony is rábólint arra, hogy a koszorúslány fehér ruhát viseljen! A fotó egyébként testvére, Ashlee Simpson esküvőjén készült.
Forrás:

A népszerű énekesnő élete során többször is volt már menyasszony, de az esküvőig még sosem jutott el. A koszorúslányok szerepét viszont jól ismeri, hiszen nem egyszer kérték már fel rá barátai. 2019-ben legjobb barátnője (és egyben sminkese) lagziján bólintott rá a kérésre, amit egyébként a tengerparton tartottak.


Forrás: Meghan Markle is volt koszorúslány, egy hónappal azután, hogy Harry herceggel megismerkedtek volna. Egyik legjobb barátnője, Lindsay Roth lagziján viselte ezt a rózsaszín ruhát.