Galéria

5 sztár, aki többé nem diétázik

Forrás: A dögös plus size modell évekig élt a jojó-effektus bűvkörében, ám szerencsére még időben ráébredt arra, hogy felesleges mindig bűnösnek éreznie magát az evés miatt. A diétázásból is elege lett: saját bevallása szerint ő nem eszik tökéletesen, de legalább próbálkozik, és jól is érzi magát a bőrében!
Forrás: A színésznő 10 évig volt vegán, amikor Matt Dammal Grönlandon forgattak egy filmet. A színész hatására nagyon megkívánta a lazacot, és evett is, amitől szerinte újratöltődött a teste. ,,Úgy éreztem, a vegánság visszafog - egyszerűen nem éreztem magam egészségesnek" - nyilatkozta a színésznő. 
Forrás: A sztár 2011-től volt vegán, ám amikor állapotos lett, úgy érezte, több kalória kell a testének, és szüksége van másfajta tápanyagokra is. ,,Tudatosan étkezem, tudom, hogy a tojás vagy a tejtermékek, amiket eszem, pontosan honnan származnak. Ettől a vegánság még remek dolog, jó a környezetnek és sok pozitív hatása van."
Forrás: Az énekesnő ma már képes nyíltan beszélni a testéhez való viszonyáról, és tudjuk, hogy volt idő, amikor komoly étkezési problémával, függőségekkel és önutálattal küzdött, tavaly azonban feladta a fogyózást. ,,Nem fogok hazudni, híztam, amióta nem fogyókúrázok, de elegem lett, hogy folyton stresszel az étkezés. Többé nem akarok lelkiiismeret-furdalást érezni az evés miatt."
Forrás: A Riverdale sztárja szerint a média a hibás azért, hogy azt hisszük, csakis az a jó, ha valaki sovány, vékony. A sztárnak egy természetgyógyász segített abban, hogy ne minden gondolata az evés és a súlya körül forogjon - ma pedig már tudja, nem attól egészséges valaki, hogy soványra diétázza magát.