Galéria

15 sorozat, aminek vége lett 2020-ban

Forrás: Bár a sorozat átlagosan pozitív értékeléseket kapott, és még a kritikusok is odavoltak a főszereplő, Kiernan Shipka alakításáért, a Netflix mégsem akar több időt tölteni Sabrinával. A negyedik évad 2020. december 31-től lett megtekinthető, így 2021-be már boszorkányság nélkül léptünk át.
Forrás: Ian Somerhalder egy új vámpíros sorozatban! Nem csoda, hogy sokan rákaptak a témára, a Netflix mégis megerősítette, nekik elég volt egy évad ebből.
Forrás: Mi sem mutatja jobban, hogy idő előtt hagyták abba ezt a sorozatot, mint a #RenewAnnewithanE hashtaggek áradata a közösségi médiában, mikor a Netflix bejelentette a döntését. A műsor készítője, Moira Walley-Beckett úgy nyilatkozott, ő bizony szívesen adna méltó lezárást a történetnek, mondjuk egy film formájában.
Forrás: Elmondták, amit elakarták, elhúzták, amíg csak lehetett, és bár a 13 Reasons Why fontos témákat feszegetett, és minden szülőnek látnia kellene, aki kamaszgyereket nevel, azért a befejezésnek itt volt az ideje.
Forrás:

A The CW egyetlen évad után törölte a Riverdale spinoffját. A hír júliusban, hónapokkal azután érkezett, hogy az első évadzáró lement, az indok pedig egyszerű, csúnyán alulmaradt a nézettség a várttól.


Forrás:

A Netflix saját gyártású sorozatának ezerrel készültek a negyedik, és egyben utolsó évadára, ám 2020. október 5-én érkezett a hír arról, hogy a műsor nem tér vissza a COVID-19 okozta ütemezési bonyodalmak miatt.


Forrás: 2019 januárjában a History bejelentette, hogy a hatodik évaddal lezárják a drámasorozatot, ami 2020 februárjában meg is történt. A rajongóknak viszont szomorkodni nem kell, a Netflix ugyanis beígérte, hogy új szálon folytatják a sorozatot, és 2021-ben érkezik a spinoff, azaz a Vikings: Valhalla.
Forrás: A Sötétség egyike azon kevés sorozatnak, ami indulásakor szinte egyöntetű népszerűségre tett szert még az extrán kritikus Rotten Tomatoes-on is. Három évadnál azonban mégsem láttak benne többet.
Forrás: Nyolc évadot élt meg a Homeland, a befejezés pedig már 2018 óta nem titok. A Showtime sorozatát nyolc Emmy- és öt Golden Globe-díjjal tűnették ki az évek alatt, és még Barack Obama is rajongott érte, de egyszer minden jó véget ér. Főleg, ha 2020-ról van szó.
Forrás: 2020 szeptemberében volt a sorozat első évadának premierje, ám elég hamar kiderült, hogy ebből bizony nem is lesz több. Ezen nem csoda, hogy sokan meglepődtek, hiszen a Hilary Swank főszereplésével készül alkotás
egyből a Netflix „legnézettebb” listájának élére ugrott.
Forrás: A hetedik évad egy sorozatok esetében már jól megszokott cliffhanger befejezéssel zárult, elég méltatlan, hogy mégsem készül el a nyolcadik évad, és a hetedik évadzáróból sorozatzáró lett.
Forrás: Noha a Netflix már bejelentette, hogy jön a második éved, a koronavírus-járvány megváltoztatta döntésüket.
Forrás: A hollywoodi nagyágyúk közül sokan újra be tudták lendíteni karrierjüket egy jó sorozattal, Kirsten Dunst-nak azonban ez most nem jött be. Bár a második évad tervben volt, a COVID-19 miatt dobták a terveket.
Forrás:

2020. június 10-én, majdnem egy év után a Hulu bejelentette, nem térnek vissza a negyedik évaddal. 


Forrás:

A Comedy Central még 2019-ben berendelte a sorozat hetedik évadát, ám végül megváltoztatták döntést, pedig a hatodik évad három jelölést is kapott a 2020-as Emmy-n.


Forrás: A Stephen King univerzumába kalandozó sztori mindig megosztó volt. Sokan rajongásig imádták, mások utálták, ám egy évvel a második évad vége után a Hulu eldöntötte, milyen viszonyt folytat jövőben sorozatával: semmilyet.