Galéria

Haszontalannak tűnő, de zseniális weboldalak

Forrás: A Future Me nevű oldalon írhatsz magadnak (vagy másnak) egy levelet a jövőbe, és beállíthatod, mikor küldje el. Rákérdezhetsz például magadnál, hogy állnak a három-ötéves terveid.
Forrás: Írd bele stresszlevezetőként az összes frusztrációdsat és sérelmedet a Scream Into The Void sötétségébe. MINDET! Olyan ez, mint egy terápia!
Forrás: Unod már a saját ablakodból a kilátást? Kattints a WindowSwap oldalra, és nézegesd, mi zajlik mások ablakában. Elutazhatsz Mexikóba, a Fiji-szigetekre, vagy ahova csak dob a gép. Sőt, te is streamelheted a szomszéd nénit mások számára. Csodás!
Forrás: Vajon etikusan dolgoztatja alkalmazottait a cég, akitől vásárolsz? Ugye, nem alkalmaznak állatkísérleteket vagy gyermekmunkát? Csak írd be a cég nevét a Know The Chain oldalra, és tudd meg, milyen az üzletlánc. Vagy csak simán inkább vegyél hazai termékeket biztos forrásból!
Forrás: A Worn On TV oldalon végignézheted, honnan szerzik be a kedvenc sorozatodhoz a ruhákat. Vajon miket viselt az Euphoriában Zendaya? És honnan volt az a csodás szettje a The Crown sztárjának? Lesd meg!