Galéria

8 egyszerű ünnepi smink

Forrás: A trendek között öltözködés és sminkelés terén is most monokróm az abszolút befutó. A bogyós árnyalatok ráadásul üdévé varázsolják az arcod tónusát, miközben senki sem fogja azt gondolni, hogy ez már sok, ahogy Dakota szilvafüstös sminkjére is csak egy szó van: gyönyörű!
Forrás: Karácsonykor nem csak a piros rúzsokban érdemes gondolkodni, ha valami egyedibbre vágysz, akkor kísérletezz a élénk fuksziával.
Forrás: Ha a csillogó szemsmink és az élénk ajkak nem a te asztalod, akkor Chrissy Teigen sminkje lesz a kedvenced, ahol az aranyló ragyogáson van a hangsúly, de azon mindenhol.
Forrás: Jeges, mint a kinti időjárás. Az ünnepi időszaknál nincs jobb alkalom a fémes sminkek kipróbálására, Lucy inverz szemsminkjénél pedig nincs jobb inspiráció erre.
Forrás: Ha már Lucy-nál tartunk, a színésznő nagyon éli ezeket a csillogó sminkeket, itt egy másik szuper ötlet tőle.
Forrás: Ha valami extrémebbre vágysz, akkor csillogás mellett mindenképp a gyöngyös vonalon érdemes idén elindulni, amire egy remek példát mutatott Zazie a vörös szőnyegen. A gyöngyök remekül kiegészítik a klasszikus tusvonalat, erre tuti, hogy mindenki felkapja a fejét!
Forrás: Lupita Nyong'o a példa arra, hogy a piros és a zöld igenis elegáns és sikkes együtt. A színésznőnek Nick Barose sminkes álmodta meg ezt a karácsonyi színekben pompázó sminket.
Forrás: A kék szemhéjpúder sokáig inkább cikinek számított, ám itt a bizonyítéka, hogy nem kell félni a kéktől, ebben a gyönyörű fémes árnyalatban igazi jégkirálynő lehet bárkiből.