Galéria

Karácsonyi dekorációs trendek, amiket imádni fogsz

Forrás:

Évek óta töretlenül hódít, és úgy tűnik még  jó sokáig velünk is marad ez a kissé nosztalgikus, és talán leginkább környezetbarát trend, amiben főként a dekorációk anyaga kap nagy hangsúlyt. Jöhetnek a fémből, kőből, fából, rattanból, parafából, lenből és gyapjúból készült elemek. A régi kézműves holmik, kerámiák és egyéb csetreszek, az erdőből gyűjtött ágak, bogyók és más termések. A dekoráció színeit illetően szintén érdemes a természetből inspirálódni, így bátran használj bézseket, barnákat, tört fehéret, zöldet, pirosat vagy épp bordó árnyalatokat a dekorációhoz.


Forrás:

Szintén egy közkedvelt stílusirányzat, ami színeiben és anyagaiban is hasonlít a naturális vonalhoz, de jóval letisztultabb, és formailag jóval megmunkáltabb annál. A dekorációk anyagát tekintve jöhet a fa, a fém, a rattan elemek, a len, a gyapjú és a szőrme is. Színek tekintetében pedig a fehérek, tört fehérek, pirosak, bézsek és szürkék. Formavilágban a letisztult vonalvezetésű darabok, a csillag és szarvas motívumok lesznek a befutók.


Forrás:

Az ünnepi hangulatot mi is adhatná meg jobban, mint a csillogás. A klasszikus ezüst, arany és bronz, soha nem mennek ki a divatból, azonban újak csatlakozhatnak hozzájuk, mint például a réz, vagy az idei év egyik legnagyobb trendszíne a karácsonyi dekorációban: a rozegold. Mindegy, hogy melyiket választod, merj bátran kísérletezni vele, és kombináld őket egymással, és/vagy más színekkel. Azért ügyelj rá, hogy ne ess át a ló túloldalára, mert úgy elképesztően giccses lehet az összhatás!


Forrás:

A tengerészkék és a pávakék árnyalat is nagyot ment idén. Nem csoda tehát, hogy a karácsonyi dekorációba is helyet kapnak. Ha igazán ütős dekorációra vágysz, keverd a kékek különböző árnyalatit egymással, de ha egy kicsit visszafogottabb hangulatra vágysz, keverd fehérrel, így csodás téli, fagyos hangulatot csempészhetsz az otthonodba.


Forrás:

Idén ez is egy igazán trendi irányzat lett, és úgy tűnik sokan kedvelik is. Sokszor a fenyő maga rózsaszín, máskor pedig a díszek. Tény, hogy különleges hangulatot kölcsönös az enteriőrnek ez az árnyalat. Szóval, ha bevállalod, légy igazán bátor és válassz minél ütősebb, dekoratívabb díszeket belőle!

 


Forrás:

ldén mehet szinte minden szín a fára, minél többféle, annál jobb. De nem csak a színek, az anyagok, és formák tekintetében is hasonló a helyez. Jöhetnek a vicces karácsonyfadíszek, mint a muffinok, hamburgerek, virágok és további figurális elemek, és persze a minták is, legyen az akár kockás, csíkos vagy pöttyös. Itt nincsenek szabályok!