Galéria

Sztárok, akik szó szerint a semmiből küzdötték fel magukat a csúcsra

Forrás: A világ leggazdagabb és legsikeresebb műsorvezetője, aki producerként és íróként is bezsebelhette a legnagyobbak elismerését. Ám, nem mindig volt ilyen csodálatos az élete...

Oprah szegény családba született, ahol a nélkülözés érzésével kellett felnőnie. Sokat kellett költözniük és sokszor még rendes ruhára és ételre sem volt pénzük, de ha ez nem lett volna elég kamaszként édesapja egyik ismerőse meg is erőszakolta. Egész eddigi életében keményen dolgozott, aminek meg is lett az eredménye!
Forrás:

A Puerto Ricó-i énekesnő hiába múlt 50 éves a legszebb és legnagyobb sztárok egyike, aki igazi példakép is, hiszen New York egyik legszegényebb és legrosszabb környékén, Bronxban nőtt fel. Szülei alig tudták fizetni a lakbért és luxusnak számított a meleg étel náluk, így minden erejével azon volt, hogy kitörjön és soha többé ne kelljen nélkülöznie. Először háttértáncosként kezdte a karrierjét, majd szép lassan befutott, mint énekesnő és színésznő. Ma pedig az üzleti életben is megverte a lábát, ugyanis saját sminkmárkája van.


Forrás:

A Harry Potter-könyvek írójának nevét ma már mindenki ismeri, a varázslótanonc kalandjairól szóló sorozata minden idők legtöbbet olvasott kiadásai között szerepelnek. Az író ma már dúsgazdag, ugyanakkor az első könyv kiadása előtt szó szerint földönfutó volt. A férje elhagyta, munkanélküli szülő lett és mivel fűtés is alig volt a lakásában egy kávézóban írt.
Rowling később elmondta, hogy nincs annál rosszabb, amikor napról napra él az ember és sosem tudja, hogyan fogja előteremteni a napi betevőt.


Forrás:

A világhírű rapper-producer élete igazi valóra vált álom. Számtalan ingatlanja van, a legnagyobb zenészekkel dolgozik együtt, a felesége pedig a szépséges Beyoncé, akitől három gyermeke is született. Ezt azonban egy igen szegény és rossz gyerekkor előzte meg...

Jay Brooklynban nőtt fel, ahol drogot árult, hogy pénzt szerezzen magának és az édesanyjának. Egy interjúban elmesélte, hogy sokszor nem tudtak minden számlát kifizetni és mosóporra sem volt pénzük, ezért koszosan kellett iskolába mennie. Elkezdett számokat írni és több rap csatán is részt vett LL Cool J társaságában, ami meghozta számára az ismertséget.


Forrás:

Wahlberg élete sem indult zökkenőmentesen, ugyanis nemcsak kokainfüggő volt, hanem dílerként kereste a kenyérre valót. Egyszer még börtönbe is került gyilkosság kísérlete miatt. Az ott töltött idő alatt döbbent rá, hogy csak saját maga tudja megváltoztatni az életét. Az Oscar- és Golden Globe-díjra jelölt amerikai színész és televíziós producer ma már mintaapa és igazi A-listás sztárnak számít Hollywoodban.