Galéria

Így néznek ki most a Reszkessetek, betörők gyerekszereplői!

Forrás:

A Reszkessetek, betörők! című filmnek köszönheti abszolút a sikerét és a népszerűségét a most 42 éves színész, akinek azonban a gyermekkorban hirtelen jött hírnév kissé mellékvágányra vitte az életét. Letartóztatták marihuána birtoklása miatt, valamint némi heroin is szerepelt a bűnlajstromán anno. Nyolc évig élt együtt Mila Kunis színésznővel, 2017 óta pedig a szintén szakmabeli Brenda Songgal van együtt.


Forrás:

Kevin bátyját, Buzz-t alakította a színész, aki a forgatások idején 13 éves volt. A most 45 éves színész azóta is a szakmában van, olyan filmekben láthattad azóta, mint a Lángelmék, a Wall Street pillangói, vagy épp a Csajok hajnalig.


Forrás:

A szupercuki Fuller-t alakító színész, a való életben Macaulay Culkin két évvel fiatalabb öccse, aki bár anno csak egy kisebb szerepet kapott a filmben, azóta sikert sikerre halmoz. Idén Emmy-díjra jelölték az Utódlás című sorozatban nyújtott alakításáért. A 38 éves színésznek mára felesége, és gyermeke van.


Forrás:

A 43 éves színésznő anno Kevin nővérét, Linnie-t alakította, később pedig olyan sorozatok epizódszerepiben tűnt fel, mint a Luxusdoki, az Esküdt ellenségek, a Helyszínelők, vagy épp A Grace klinika. 2005-ben ment férjhez a szintén színész Russel Soderhez, és egy közös gyermekük van.


Forrás:

Szintén Kevin egyik kicsit sem kedves rokonát alakította a színész, egészen pontosan Jeffet. Azóta jó néhány filmben feltűnt, de a kamera mögött élet jött be neki igazán – világítástechnikusként dolgozik. Mindemellett pedig van egy podcastja, ami Danny és Mike néven fut.