Galéria

Sztárok, akiknek 2020-ban gyermekük született

Forrás: Justin és Jessica nem csak a várandósságot, de még a baba érkezését is titokban tartották, így néhány hónapja derült ki, hogy megszületett második kisfiuk, valamikor a nyár közepén.
Forrás:

Amanda sem kürtölte világgá, hogy babát vár; csak azután mutatott pocakos fotót, hogy már világra jött második gyermeke. A kisfiú szeptemberben született meg, de a nevét még nem árulták el.


Forrás:

Gigi és Zayn is szülői örömök elé néztek 2020-ban! A modell ugyan nem titkolta, hogy babát vár, de nem is verte nagy dobra; szerencsére azért a kislány születése után többször is mutatott már cuki babás képet.


Forrás:

A You színésze régóta szeretett volna már gyermeket, ezért nagyon izgatottan osztották meg szeptemberben feleségével a hírt, miszerint világra jött kisfiuk!


Forrás:

Jude Law hatodszor(!) is apuka lett idén, de ezt a hírt egy darabig sikerült profi módon eltitkolniuk a nagyvilág elől. Végül egy beszélgetős műsorban árulta el, hogy a karantén alatt ismét apuka lett.


Forrás:

A Gossip Girl színésznőjének és férjének már van egy gyermeke, de idén nyáron tovább bővült családjuk egy kisfiúval. 


Forrás:

Katy és Orlando nyáron lettek szülők: a 9 hónap alatt végig izgatottan várták, hogy végre találkozhassanak a kis Daisy Bloommal!


Forrás:

Ed Sheeran hosszú ideig inaktív volt közösségi oldalán, majd szeptemberben megtörte a csendet: ekkor jelentette be, hogy világra jött kislánya, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.


Forrás:

A Glee színésznője másfél évvel ezelőtt ment férjhez, idén pedig megszületett első közös gyermekük is.


Forrás:

Chris és Katherine kapcsolata gyorsan haladt előre, 7 hónap után már jegyesek voltak, nem sokkal később pedig egybekeltek. Idén nyáron aztán a család is bővült egy kislánnyal.


Forrás:

A Trónok harca színésznője is titokzatos volt, már ami a várandósságát illeti. A 9 hónap alatt sosem beszélt arról, hogy hamarosan gyermeke születik, és csak azután mutatott pocakos képeket, hogy a kis Willa világra jött!


Forrás:

Hogy repül az idő! Nemrég még a Harry Potter cuki gyereksztárjaként beszéltek róla, most pedig már Rupert Grint is apuka lett. A színész Instagramon jelentette be, hogy egy gyönyörű kislánnyal gazdagodott családja.


Forrás: A 71 éves Richard Gere-nek korábbi házasságából már van egy 20 éves fia, de az elmúlt pár évben két gyermekkel is bővült családja. Legutóbb épp tavasszal!
Forrás:

Jenna Dewan válása után néhány hónappal ismerte meg Steve Kazee-t, akivel rögtön egymásba szerettek. Gyorsan haladt előre kapcsolatuk: egy év után már úton volt első közös gyermekük, aki márciusban jött világra.


Forrás: Bár nem tudni, pontosan milyen körülmények között született meg a színésznő gyermeke (béranya segítségével, vagy esetleg örökbefogadtak), de annyi biztos, hogy év elején Cameron Diaz is anya lett!
Forrás:

Az Oscar-díjas színész apai örömök elé nézett idén! Kisfia ősszel született meg, és Joaquin Phoenix fiatalon elhunyt bátyja után Rivernek nevezték el.


Forrás:

Anna és Enrique már nagyon régóta egy párt alkotnak, de csak néhány éve érezték úgy, hogy készen állnak a családalapításra. Ikreik mellé januárban érkezett meg a kistesó.


Forrás:

A plus size modell őszintén mesélt arról, váranddósága alatt milyen változáskon ment keresztül, nyíltan mesélt a szülésről, és azóta pedig az anyaságról is. Kisbabája januárban született meg, azóta többször is megmutatta Instagramon.


Forrás:

A Modern család színésze mindig is szeretett volna gyermeket, de a sorozat forgatása miatt úgy érezte, nem tudna elég figyelmet szentelni neki. Amikor viszont kiderült, hogy végleg befejeződik a Modern család, férjével bele is vágtak a családalapításba, és nyáron megérkezett hozzájuk első közös gyermekük!


Forrás:

A népszerű rapper is szülői örömök elé nézett idén ősszel: megszületett első kisfia, akit épp a napokban mutatott meg először.


Forrás: Idén tavasszal derült ki, hogy Michelle Williams titokban férjhez ment, majd ezután robbant a hír, hogy babát vár! Júniusban érkezett meg a legújabb családtag, de nevét és nemét még mindig nem fedték fel.
Forrás: A 2000-es évek népszerű énekesnőjének három gyermeke van, a legkisebb pedig ősszel jött világra.
Forrás:

Mindy Kaling ősszel árulta el, hogy megszületett kisfia, de a várandósságról, vagy éppen az apa kilétéről egyáltalán nem nyilatkozott.


Forrás: A rapper már tavaly elárulta, hogy egy időre visszavonulna, és a családalapításra szeretne koncentrálni. Ezt pedig valóban komolyan gondolta, ugyanis nyáron bejelentette, hogy babát vár, a gyermek pedig szeptemberben megszületett.
Forrás: A Dawson és a haverok sztárja tavasszal lett apuka, nem sokkal azután, hogy megismerte a modell Jodie Turnert.
Forrás: A Vámpírnaplók színésznője többször is mesélt vetéléséről, és arról, milyen nehézségeken ment keresztül, hogy saját családja lehessen. Első gyermeke végül szerencsésen megszületett 2019-ben, majd idén ősszel második babája is egészségesen világra jött.
Forrás: Alec Baldwinnak korábbi házasságából már született gyermeke, de Hilaria mellett igazán belevetette magát a családalapításba. Ősszel ötödik babájuk is megszületett!
Forrás: Az énekesnőnek három gyermeke van: egy korábbi kapcsolatából, kettő pedig jelenlegi férjétől, Russelltől. Második babájuk idén jött világra!
Forrás:

A hollywoodi vígjátékok királynője, Kristen Wiig is anyuka lett, ráadásul ikrei születtek! A színésznő babái béranya segítségével jöttek világra.


Forrás:

Az Agymenők színésznője még a sorozat forgatása alatt adott életet első gyermekének, majd tavasszal második babája is világra jött.