Galéria

Szuper karácsonyi ajándék ötletek sorozatrajongóknak

Forrás: A Media Markt kuponjaival 25% kedvezményt kapsz a Sony WF-SP 800 True Wireless fülhallgatóra, ami szuper ajándék azoknak, akik imádnak akár a tömegközlekdési eszközökön is filmezni.
Forrás: A szeretteid folyton laptopról filmeznek, és de szeretnéd, hogy nagy képernyőről is tudják nézni a műsoraikat? Akkor szerezd be nekik álmaik tv állványát, ami elé szívesebben ülnek majd tévézni.
A Beliani kuponjával 20 000 Ft extra kedvezményt kapsz a végösszegből minden 80 000 Ft feletti rendelésedhez!
Forrás: Ki tudna végignézni egy Jóbarátok vagy Gilmore Girls részt kávé nélkül? Naná, hogy senki. Sorozatimádó ismerősöd örülni fog a Koffein Roasters csomagnak, amihez most 10% kedvezményt kapsz, nem hétköznapi kávékhoz, a mindennapokra. A kiskarácsony pakk mondjuk remek választás.

A kupon kizárólag online vásárlásra érvényes, és a koffeinroasters.hu oldalon váltható be 2020.12.03-12.06-ig.
Forrás: A sorozatimádó barátod kifejezetten csípi a műsora trópusi környezetét? Lepd meg egy növénnyel, ami őt is odarepíti a sorozat helyszínére!

A kupon valamennyi Oázis kertészeti áruházban érvényes, felhasználásával legalább 4000 Ft értékű vásárlás esetén 1000 Ft kedvezmény jár.
Forrás: Az élmény a legjobb ajándék. Adj egy igazi hollywoodi napot a sorozatrajongó barátnődnek. Most 35% kedvezménnyel tudod megvásárolni a csodálatos NŐ vagy! csomagot, amelynek tartalma: profi smink, mesterfodrász által elkészített frizura, egyéniségednek megfelelően beállított pózok, 10 db retusált kép és stílus tanácsadás.