Galéria

JOY Prix de Beauté: Tudatos termékek - Bio kategória

Forrás: Csupa figyelemfelkeltő és ismert összetevőkkel csábít a DM saját márkás bio terméke. A nappali arckrém ugyanis a Q10 koenzimmel, E-vitaminnal, bio gojibogyó-kivonattal és növényi eredetű glicerinnel a 30 feletti hölgyeket célozza meg.
Forrás: Hideg időben legjobb dezodort váltani, mert másképpen izzadunk, mint nyáron, ezáltal kevésbé kerülhetünk kellemetlen helyzetekbe. Az ArtNatura dezodorok hatásosan és teljesen természetes úton védenek meg az intenzív testszagtól, úgy, hogy nem tartalmaznak alumínium sót, vagyis nem akadályozzák meg a test természetes méregtelenítő funkcióját. Viszont tartalmaznak szenet, magnéziumot, illoóolajakat, szódabikarbónát, bio shea vajat, bio babassu és caprilis olajat. Izzadásmentes napot kívánunk velük!
Forrás: Az gyógynövény illatú olajkeveréknek minden cseppje kincset ér! A jojobaolaj könnyen és gyorsan szívódik fel és segíti más hatóanyagok felszívódását is. Az argánolaj bőrpuhító, a csipkebogyóolaj, a homoktövismag-olaj és az inkamogyoró-olaj a legjobb ránctalanító olajok. Az idő múlásával a bőrt rendszeresen és intenzíven kell hidratálni, ezért hialuronsav LIPO-t is kevertek az ápoló elegybe.
Forrás: A közkedvelt francia márka egyik szuper újdonsága a bio kenderolajban és E-vitaminban gazdag, többszörösen regeneráló krém-gél. Textúrája lágy és könnyű, mégis erős hidratáló hatással rendelkezik. Karton tubusa olyan erdőgazdálkodásból származik, amely tekintettel van az emberekre és a természetre és 49%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz, mint a Garnier BIO hagyományos műanyag tubusai.
Forrás: A citromfű ellazítja az elmét és a bőrt is nyugtatja, erős védő-és tisztító tulajdonsága van, ezért is került bele az a 100%-ban természetes eredetű, pumpás kiszerelésű arctisztítóba. Igazi friss, füves illatú natúrkozmetikum.
Forrás: Téli tuning a száraz, vízhiányos a bőrre. Szüntesd meg a szomjazó bőr kellemetlen tüneteit a vadgesztenye és a csodamogyoróvíz erejével! A könnyű hidratálás érdekében a szérumhoz glicerint és hialuronsavat adtak, amelyek megkötik a vízmolekulákat, így a bőröd hidratált és telt lesz.
Forrás: Elhoztuk neked Itáliát és a hamisítatlan Dolce Vita életérzés, de most damaszkuszi rózsavízzel dúsított micellás víz formájában.
Forrás: Időnként mindenkire ráfér a gyors, ám élménydús stresszoldás. Nyugtató bogyók helyett válaszd a virágos-bogyósgyümölcs illatú tusfürdőt, mely nagy arányban tartalmaz vadon gyűjtött, akár -50° C-os hidegnek és erős szélnek ellenálló szibériai gyógynövényeket.
Forrás: Az egyik legszebb gyógyszertári termékek közé soroljuk a Nuxe márka kencéit. A sötétzöld üveg olyan finomságokat rejt a bőrnek, mint a „super food” chia mag kivonat és a természetes eredetű C-vitamin.
Forrás: Biztosan nálad is rendben ott sorakoznak polcon a kéztisztítók, illattól, színtől, márkától függetlenül. Még ebben a feszült helyzetben is hajlamosak vagyunk arra, hogy válogassunk és megtaláljuk a számunkra legkedvezőb darabot. Antibakteriális teafaolaj és szalicilsav került a gélbe, hogy ne csak patika tisztaságú, de puha is legyen a kezed.
Forrás: A szérum a városban élő nők csodafegyvere. Két alappillére az Astaxanthin és az E-vitamin (ennek az E8 formája került a szérumba). Ez egy karotionid (antoxidáns) csúcsösszetevő, mely képes elnyelni a káros ultraibolya sugarakat. Erősíti a bőrsejteket, rugalmassá teszi a sejtfalat, ezáltal csökkenti a ráncokat és visszaadja a bőr feszességét. A mindennapi rohanás, a nagyvárosi légszennyezettség a bőr idő előtti öregedéséhez vezet, ezért nem elég csak a hidratálás.
Forrás: Ha már a fogkeféd is bio műanyagból kell, hogy készüljön, akkor bizony már beleástad magad a tudatos életmód bugyraiba. Stílusosan, zöld színben pompázik a cukornád alapú nyél és a ricinusolajból készült puha sörtefej.
Forrás: Hatalmas erő lakozik ebben az apró üvegben. A mindössze 10 mililiternyi hatóanyagból pár cseppet elég felvinni a bőrre, mert a benne található, gondosan válogatott összetevők rendkívül hatékonyak és a gyulladt, aknés, faggyús állapotot enyhítik.
Forrás: Ha szereted a testesebb krémeket, akkor ne keresgélj tovább! A gazdag hidratáló krém igazi pajzsként védi a bőrt a kiszáradástól. Az árvácska, körömvirág és kamilla nyugtató kivonatai szinte gyógyítják az igénybevett bőrt, míg a bio shea-és kakóvaj intenzíven táplál.