Galéria

Színészek, akik nem bírtak az indulataikkal

Forrás:

Amikor a Kívülállókat forgatták, Rob Lowe és Tom Cruise még nem rendelkeztek sok tapasztalattal a színészkedés terén. A két fiatal, akik mindketten bandatagokat alakítottak, egy kicsit túl komolyan vette a szerepet és az egyik gyakorlás során egymásnak estek. A játékból hamar igazi verekedés lett Lowe szerint Cruise „készen állt rá, hogy megölje”. Azóta sok év telt el és már nem neheztel egymásra a két színész.

 


Forrás:

Steven Seagallal kevesen szeretnek együtt dolgozni, mivel a férfinek hírhedten nagy egója és borzasztó stílusa van. A Tűzparancs forgatása alatt túl messzire ment, amikor a színésztársát John Leguizamot könyökkel megütötte és a falhoz nyomta. Erre mindössze annyi indoka volt, hogy John viccelni próbált vele, ő viszont nem volt „mókás kedvében”. Nem csoda, hogy Seagal karaktere nem élte meg a film végét…

 


Forrás:

Richard Gere és Sylvester Stallone nevét ma már mindenki ismeri, de a 70-es években még ők is kezdő színészek voltak. A két fiatalt beválogatták a Lordok Bandája című film két főszerepére, ők viszont nem jöttek ki túl jól egymással. A folyamatos konfliktusok végül verekedésben végződtek és Richard Geret lecserélték Perry Kingre.

 


Forrás:

Mindenkinek megszakadt a szíve a Grace klinika Cristinájáért, amikor Burke ott hagyta őt az oltárnál. A szomorú sztori hátterében a színész áll, akit ki kellett írni a sorozatból. Washington homofób megjegyzéseket tett a George-ot alakító T.R. Knightra és összeverekedett Patrick Dempseyvel, aki megvédte a színésztársukat.

 


Forrás:

Az Annapolis című film egy fiatal kadét kiképzését és felnőtté válását követi nyomon. A főszereplőt alakító James Franco gyakran volt stresszes a forgatás miatt, a feszültségét egyszer színésztársán, Tyrese Gibsonon töltötte le. A két férfi összeverekedett és bár Franco bocsánatot kért a dolog miatt, még most sem a legjobb barátok.

 


Forrás:

Shannen Doherty egy igazi díva, a forgatásokon is gyakran gondot okoz a viselkedésével. Ő és Jennie Garth a Beverly Hills 90210 című tinisorozattal váltak ismertté. A két színésznő nem igazán jött ki egymással, ami végül egy kisebb verekedésbe torkollott. Végül Dohertyt elküldték a sorozatból és hasonló okok miatt kellett a Bűbájos Boszorkák stábjából is távoznia.

 


Forrás:

George O. Russel-llel nem egyszerű a közös munka. A rendező igazán erőszakos és túl szigorú tud lenni. A sivatagi cápák forgatásán mindenki egy fokkal feszültebb volt a meleg miatt és ez O. Russellből is a legrosszabbat hozta ki. Clooney szerette volna megnyugtatni a feldúlt rendezőt, mire az a színésznek esett. A két férfi verekedni kezdett és a többi stábtagnak kellett őket szétszednie. Clooney pedig megfogadta, hogy soha többet nem dolgozik együtt a rendezővel.

 


Forrás:

A Minden héten háború című dráma betekintést nyújt az amerikai foci kegyetlen világába. A filmben sok erőszakos jelenetet és verekedést láthatunk. LL Cool J és Jamie Foxx, akik két ellentétes csapat játékosát alakították nem tudtak elvonatkoztatni a szereptől és egymásnak estek a forgatás közben. Persze egy ilyen filmnél nem is olyan meglepő, ha elszabadulnak az indulatok.