Galéria

JOY Prix de Beauté: Vegyél hazait - luxus kategória

Forrás:

Van az a helyzet, amin csak egy bevált csodaszer, egy megbízható és kíméletes arcradír segíthet. A termékben lévő zsályavíz és vadalmavirág-esszencia tisztítóan és üdítően hat a bőrre, majd a hangulatodra is.


Forrás:

A kortalan szépség titka a genetika, az egészséges életvitel és egy olyan szépítő szérum, ami a lehető legtöbb fiatalító hatóanyagot tartalmazza. A magyar manufaktúra egyik csúcsszuper termékébe maximált dózisban alkalmazott sejtszinten ható nanopeptid hatóanyagok kerültek, hogy azonnali lifting és ránctalanító hatást érj el a használatával.


Forrás:

25 éves tapasztalat, és titkos családi receptúrák állnak a márka luxus bőrápolási termékei mögött. A bőrazonosító hatóanyagokban, hyaluronsavban és kollagén koncentrációban gazdag szérum azonnali hidratálást nyújt és enyhíti a szem alatti karikákat. Használj utána tápláló arckrémet, ezzel fokozhatod a hatást és az élményt.


Forrás:

A fűszerek és növények tudományában jártas marokkói asszonyok már réges régen felfedezték az argán olaj hatákonyságát, ezért nem csoda, hogy a C-vitamin mellett ez a “folyékony arany” is belekerüt a szérumba. Az érett, száraz, vízhiányos bőr legjobb ellenszere, de mivel testesebb növényi olaj, ezért érdemes éjszakai szépségápolóként használni.


Forrás:

Akár a rózaszírmok puha érintése, úgy bánik a bőrrel a hidratáló szérum. A bio rózsavíz feszesítő és bőrpírt csökkentő hatása miatt, a selyemprotein kivonat pedig a puhaságért került a könnyű ránctalanítóba. Kívül-belül szépséges!


Forrás:

Az üveg pipettát kapott, melynek lényege, hogy a gyógyító szérum finoman és higiénikusan, szennyeződés-mentesen kerüljön fel az aknés, heges vagy akár pigmenfoltos arcbőrre. A bojtorján ásványi anyagokban gazdag, fontos hatóanyaga az arktiopikrin, amely kiváló baktérium, gombaölő és fertőtlenítő hatással rendelkezik, míg a C-vitamin csökkenti a bőröregedés nemkívánatos jeleit.


Forrás:

Kézzel készült, állatokon nem tesztelt kozmetikai különlegesség. A benne lévő mungóbabcsíra- és vöröshere-kivonat segíti a szempillák növekedését. Olajmentes, ezért műszempilla esetén is alkalmazható, a ragasztó hatékonyságát nem befolyásolja. Antiallergén, így a kontaktlencsét viselőknek sem kell lemondaniuk a hosszú és dús pillákról.


Forrás:

Injekciós beavatkozás nélkül szépülhetsz úgy, mintha valódi botox kezelést kértél volna — ráadásul a mimikádból sem veszítesz. A ránctalanító elixír növényi hatóanyagokban, Calcium fluoratum és Silicea Schüssler ásványi sókban, tengerialga-kivonatban gazdag, igazi anti-aging különlegesség. A selymes textúra akkor hat igazán, ha finom masszírozó mozdulatokkal viszed fel az arcbőrre.