Galéria

5 termék, amivel tökéletes ünnepi sminket varázsolhatsz magadnak

Forrás: Idén télen a matt szájfények helyett újra a csillogó, vizes hatású termékeké a főszerep. A The Body Shop szájfényei pedig nemcsak gyönyörűek, hanem vegánok is.

A kuponnal december 3. és 6. között 20% kedvezmény jár minimum 3 termék egyidejű megvásárlása esetén.
Forrás: A tökéletes alapozó többé már nem legenda, hanem valóság! A Vichy Normaderm alapozója hibátlan fedést biztosít anélkül, hogy pattanásokat okozna.

A kedvezmény 2020. december 1–6-ig érvényes az Unipatikákban, méghozzá az összes Vichy, La Roche-Posay, Bioderma, Uriage, Babé, Nuxe, Lierac, Embryolisse, Apivita, Cerave, Ahava és sok más márkára.
Forrás: A csillámos arany, zöld és burgundi színek most is a legnépszerűbb árnyalatok között  szerepelnek. A The Body Shop szemhéjpúder palettáján pedig minden csillogó színt megtalálhatsz.

December 3. és 6. között pedig 20% kedvezmény jár minimum 3 termék egyidejű megvásárlása esetén.
Forrás: A Dior nude highlightere úgy ragyog, akár a karácsonyi fények. Így a sminkünk tökéletes befejezéseként érdemes beszerezni ezt a terméket.

Most 25% kedvezménnyel vásárolhatsz 39000 Ft feletti vásárlás esetén. A kupon 2020. december 3. és 6. között érvényes az üzletekben és a www.marionnaud.hu weboldalon.
Forrás: Télen a csípős, hideg időjárás és a szél kiszáríthatja a szánkat, ám az Estée Lauder ajakápolójának köszönhetően hidratált és selymes lehet még az ajkunk is, amely visszafogott pink árnyalatot is kölcsönöz neki.

A kupon 2020. december 3. és 6. között érvényes üzleteinkben és a www.marionnaud.hu weboldalon, amellyel 25% kedvezmény jár 39000 Ft feletti vásárlás esetén.