Galéria

JOY Prix de Beauté: Dekor- kozmetikumok - szem kategória

Forrás: Egyre több szépségtrükkel kecsegtetnek bennünket a kozmetikai cégek. A műszempillák mellett megjelentek a szempillák természetes növekedését serkentő szérumok. A DM saját márkás termékei között is találsz olyat, ami az új és hosszabb szálak növekedését segíti. Spórolj időt, rendeld meg online!
Forrás: A szemhéj alapozása szebb és teltebb színeket eredményez, meghosszabbítja a felvitt szemfesték tartósságát és megakadályozza, hogy a mozgó szemhéj apró ráncaiba beleüljenek a szemcsék. Esti sminkhez különösen ajánlott.
Forrás: New York miliője ihlette az Artistry Stúdió egyik legkúlabb darabját. Az egyszerűen elcsavarható ecsettel, praktikus kialakításának köszönhetően diszkrét, visszafogott, vagy akár drámai megjelenést is elérhetsz. Kísérletezz!
Forrás: A homokóra forma azért praktikus, mert kényelmesen illeszkedik az ujjak közé a szépítő eszköz. A benne található különleges formula egésznapos fedést ígér, kopás és elkenődés nélkül. Erőteljesen dúsít és intenzíven színez. Kell ennél több?
Forrás: Akár egy ékszerdoboz, gyönyörű színátmenetes belevalókkal. A festékbe bambuszpor, anitoxidáns és E-vitamin került, valamint olyan bázis, amely 12 órán keresztül segíti a textúra és a szín megtartását. A kicsi paletta, nagy kedvenccé válhat!
Forrás: Ki ne vágyna arra, hogy csúcsminőségű sminkszerekkel dolgozzon? Ha nem is minden szépítő eszközöd, de minimum egy legyen olyan, amelyet mindennél jobban szeretsz és bizonyos időközönként kifizeted érte a magasabb összeget. A MAD Eyes szempillaspirál segítségével a szempillák azonnal vastagabb, hosszabb és göndörebb látványt nyújtanak, akár 24 órán át.
Forrás: Mi is leteszteltük a márka nyáron debütáló szérumát, és valóban látványos eredményeket értünk el a szempilláinkkal. Kontaktlencse viselők és érzékeny szeműek is használhatják az aminosavas ampullával gazdagított, revitalizáló szérumot. Mindenkinek, aki maradna a természetességnél!
Forrás: A napi használatú sminkeszközöket úgy érdemes kiválasztani, hogy élmény legyen velük a sminkrutin. A fekete viaszokkal és légbuborékokkal gazdagított egyedülálló formulával, és a dupla sörtés lágy spirálkefével biztosan elégedett leszel.
Forrás: Vannak gumírozott sörték, vastag, sűrű szőrzetű és gömb alakú kefék, ívelt, csavart és vékonyodó szempillspirálok. Most újabb professzionális megoldással bővült a paletta, ugyanis duplán ívelt kefe került a Maybelline szempillaspiráljára.
Forrás: Telt és visszafogott árnyalatok egyetlen palettán. Ha te is ősz-típus vagy, akkor a meleg bronzbarna, mély földszínek és a nude árnyalatok tökéletesítik a szépségedet. Kilenc szín került a praktikus kompaktba.
Forrás: Biztosan rátaláltál már a kedvenc Max Factor szempillaspirálodra… sebaj, azért érdemes meglesned a mi kedvencünket is. A homokóra alakú kefe még a szemzug legrövidebb pilláit is eléri, és ultra-fekete festékkel vonja be azokat.
Forrás: Meleg színekkel készülj az ünnepekre és a téli estékre! Ezzel a 15 csodálatosan intenzív, selymes és könnyen építhető kombóval boldog leszel. Hamar kiderül, hogy mely színeket használod a legszívesebben, ezért időnként nyúlj hozzá azokhoz is, amelyek még érintetlenek.
Forrás: Ha alapdarabra vágysz, akkor megtaláltad az árban is kedvező palettádat. Ezekkel a szinte minden outfithez passzoló árnyalatokkal könnyedén kiemelheted a szemed, a higlighterrel pedig az arc egyes részeit is.