Galéria

A JOY Prix de Beauté 2020: NŐI ARCÁPOLÁS - SZÉLES KÖRBEN TERJESZTETT

Forrás: A szappanos arctisztítást már évtizedek óta nem ajánlják a bőrgyógyászok, az arctisztító olajok pedig fénykorukat élik. A gyulladáscsökkentő hatású, ásványi anyagokban és Omega zsírsavakban gazdag lemosó nem hagy zsíros érzést maga után, viszont mélyen tisztítja és táplálja a bőrt.
Forrás: Nemcsak a bőrt, de a lelket is feltöltik az arcmaszkok, mert tudod, hogy a szokásosnál több időt fordítasz magadra. A szövetmaszkba C- és E-vitamin, hialuron került, hogy a fáradt, fakó arcbőrt újjá varázsolja, és a kis ráncokat is csökkentse.
Forrás: Táskában a helye ennek a termálvízben és hialuronsavban gazdag, minden szennyeződést és sminket könnyen eltávolító kendőnek. A hatékony összetevők tisztítanak és ápolják az arcbőrt.
Forrás: A tű hallatára összeugrik az ember gyomra, pedig a szépítőipar előszeretettel és hatékonyan használja ezeket a szúrkákat apró beavatkozásokra. Otthon, saját magadnak is elvégezheted a kollagén-indukciós terápiát, mert a kis ampullán található roller hajszálvékony tűkkel lett ellátva. Ez a kis beavatkozás segíti a szérumot, hogy a bőr mélyére eljusson. Izgi és egyáltalán nem fájdalmas.
Forrás: A francia márka elsősorban az anti-aging termékekre fókuszál és fontosnak tartja, hogy nagyobb mennyiségű természetes összetevő is kerüljön a termékekbe. A nappali arckrém 92%-ban növényi hatóanyagok és hialuronsav kombinációjával tölti fel a ráncokat és megemeli a megereszkedett bőrt.
Forrás: A krém illata egyeseknek majdnem annyira fontos, mert a termék textúrája vagy akár a hatékonysága. A narancsvirág értékes esszenciája és az édesnarancs olaj adja azt a pluszt, amitől a hialuronsavas arckrém csodás illatú lesz.
Forrás: Gyors optikai tuning a száraz, fénytelen ajkak felfrissítésére. Nyers kakaóvajjal készült az isteni csokiillatú ajakápoló. Jojobaolaj, sheavaj és kandelillaviasz is gazdagítja a balzsamot.
Forrás: Nedvességmegkötő hatású glicerin, hialorunsav és az antioxidánsokban gazdag gránátalma – ezek a fantasztikus összetevők hidratáló bombaként működnek együtt. Ki ne hagyd!
Forrás: Bátran ajánljuk mindenkinek ezt a könnyű, de nagyon hatásos hidratálót. Vízmegkötő hatású glicerin és a hialuronsav felel azért, hogy a bőr ne szomjazzon.
Forrás: Mintha egy nagyon régi gyógyszertár polcáról került volna le ez az üvegcse. A radírban található természetes összetevők nagy mennyiségben tartalmaznak olívaolajat, amely nyugtatja a bőrt. A finomra őrölt vörösszőlőmag-őrlemény és a kókusz finoman távolítja el az elhalt hámsejteket.
Forrás:
A maszk használatával az „énidő” és a tápláló arcápolás egyszerre költözik a fürdőszobánkba. A kaolin és az aktív szénpor keveréke méregteleníti a bőrt, az arabjázmin illata a belső harmónia és béke megteremtését támogatja. Minden tubus 38% újrahasznosított műanyagot tartalmaz, ezzel is törekedve arra, hogy mindenből a legjobbat kapjuk.
Forrás: Gyakori probléma is bizony önbizalomhiányt is okozhat az akné, amely a bőrön kialakuló pattanásokat jelenti. Hogy megelőzd a súlyosbodást, sebhelyek kialakulását, piros bőrelváltozásokat, a mindennapos bőrápolási rutin és a megfelelő termék használata rendkívül fontos. A faggyútermelést normalizáló, pórusösszehúzó arczselé növényi eredetű hatóanyagának és a B3-vitamin tartalmának köszönheti hatását.
Forrás: A Q10 hívószó azoknak szól, akik már elkezdtek aggódni a ráncok, vagyis a megállíthatatlan bőröregedés miatt. Ez a vegyület a bőrben természetesen megtalálható, azért felelős, hogy a bőrsejteket energiával lássa el, védve a szabad gyököktől. A pipettás szérummal extrán támogatod a bőr állapotát a negatív hatásokkal szemben.
Forrás: Az arcbőr mattítása nemcsak az ázsiai bőrápolási rutin része, akinek kicsit problémásabb, zsírosodásra hajlamos a bőre, szeretné, ha változtathatna rajta. Az olajmentes formula egyszerre segít csökkenteni a bőr faggyútermelését, összehúzza a kitágult pórusokat és nyugtatja a gyulladt bőrt. Ha ilyen jellegű problémákkal küzdesz, próbáld ki ezt a terméket!
Forrás: A zöldcitrom és a menta illóolaja a migrénre is hat: ez a kombó és tíz másik természetes összetevő került a gazdag hatóanyagú arckrém különlegességbe. Vegán termék!