Galéria

JOY Prix de Beauté 2020: Szépségápolási kisgépek kategória

Forrás:

A speciális arctorna hasonló hatást gyakorol az arc izmaira, mint a felülések a hastájékra. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert ahhoz, hogy az arcunk és nyakunk feszes maradjon, nem kell különösebben megerőltetnünk magunkat, ugyanis a tenyérnyi méretű arcfeszesítő készülék az összes arc- és nyakizmot megdolgoztatja.


Forrás:

Nem jó azzal szembesülni, hogy a 10 évvel korábbi fotókon még fényes, egészséges, dús hajjal pózoltál a kamerák előtt. Aztán jön a hirtelen felismerés, hogy kevesebb, fakóbb, sprődebb a haj, mint régen! Ez a készülék önszabályozó galvánáramot alkalmaz az öregedésgátló összetevők fejbőrbe juttatásához. A kisgéphez tartozó szérum a fejbőrt és a hajtöveket táplálja. Hamar látszódni fog a kívánt hatás!


Forrás:

Az elegáns eszköz egy mikroáramos arcizomstimulációs készülék. Finom bioelektromos jeleket ad az izmoknak és a bőrszövetnek, így az izmok tónusosabbak lesznek, a mikrokeringés gyorsul, a bőr üdébb, feszesebb és élettel telibb lesz. Szépülj gyorsan és tartósan!


Forrás:

A személyre szabható, 8 színű LED-fényterápiával bárhol, bármikor végezhetsz 90 másodperces kezeléseket. A szépséges készülék első generációs modelljéből 36 millió darabot értékesítettek. Tud valamit!


Forrás:

Végre elérkezett a te időd! Napi néhány perc kell ezzel a joystickre hasonlító, sejtaktivitást segítő géppel, és a szemörnyéki karikák, mimikai ráncok csökkennek, a bőr feszesebb, hidratáltabb lesz.


Forrás:

Van az a pattanásos állapot, amikor már a kémiai hámlasztók sem működnek, és legszívesebben elbújnál a világ elől. Ha ez rendszeresen előfordul, akkor más megoldásban kell gondolkodnod. Jó opció a kék fényt kibocsájtó pattanáskezelő eszköz, mely a fényimpulzus-technológia segítségével sebészi pontossággal célozza meg az aknét okozó baktériumokat. A kékfény-terápia és a T-Sonic™ pulzálás együtt veszik fel a harcot a pattanások ellen. 


Forrás: Egyetlen készülékkel elvégezheted azokat a kezeléseket, melyekre időpontot szoktál kérni a kozmetikusodhoz. A szőrtelenítés, arckezelés, bőrfiatalítás, pigmentfolt eltávolítás és az értágulat-kezelés is kényelmesen, gyorsan és hatékonyan megy vele.