Galéria

JOY Prix de Beauté 2020: Férfi illat - szelektív kategória

Forrás:

Rosszul jár az a férfi, aki benevez erre az újdonságra, mert mi nők is hajlamosak vagyunk arra, hogy fújdogálunk a párunk illataiból. Ha nem is nyakra, de csuklóra simán felkerül majd ez a friss-fás elegy, hogy időnként bele-bele szippantsunk az aromás parfümbe. Megunhatatlan!


Forrás:

Ha létezik Y generációs illat, akkor ezt kiáltsuk ki annak! Élj a pillanatnak, valósítsd meg céljaidat és csavard az ujjad köré a nőket. Az Y – Create Your World EDP egy intenzíven fehér és sötét, úgynevezett fougére illat.


Forrás:

Világszinten, az eladási statisztikák szerint a lista legelején áll ez az aranytömbbe zárt intenzív illat. A népszerű parfüm az érzékekkel játszik, mert kettőség van a sós illatjegyek és a napsütötte bőr között. A melegséget adó ámbra érzéki hatást kelt, de mindenképp fiatal férfiaknak ajánlott, mert játékos és vagány.


Forrás:

Hétköznapra is hordható, casual illat, a mindennapok hőseinek. A család-és barátcentrikus, hagyománytisztelő férfiak illata. Modern, könnyen azonosuló EDP borókával, citrusokkal, paprikával és száraz fás jegyekkel. Mint egy kellemes gin tonic, a fárasztó nap után. 


Forrás:

Ha két szóval lehetne jellemezni az illatot, akkor az erő és elegancia lenne az, amely hűen tükrözi az illatcsalád legújabb tagját. Ezzel az illattal nem lőhetsz mellé. Meglepetésnek is beválhat, mert könnyen meghódítja a férfit.


Forrás:

A kanadai ikerpár illatai általában érzékiek és finoman elegánsak. Most sincsen ez másképpen, mert az új, élénk és intenzív EDT olyan összetevőket tartalmaz, mint a citrom, a ciprus, a bourbon bors, a cédrusfa, a vetiver, az ámbra, a pézsma. A remek kompozíció zöld üvege mágnesesen záródó egyedi kupakot kapott, mely a legjobb minőségű kőrisfából egyesével, kézzel készül. 


Forrás:

Az ikonikus Acqua Di Gió illatcsalád 1992 óta töretlen sikernek örvend. A férfias, kifinomult és modern illatok mindig szerethetőre sikerülnek, stílusossá teszik viselőjüket. A gyönyörű mélykék üveg citrusos és akvatikus illajegyeket rejt, levendulával, rozmaringgal, ciprussal, masztix (különleges pisztácia gyanta) esszenciával,pacsulival, pézsmával és borostyánnal keveredve.


Forrás:

Merész illat, de a Guccitól ezt már megszokhattuk. Az eredeti EDP újragondolt változatát csipetnyi csili paprikával és üde rózsával tették még izgalmasabbá. Megint egy olyan kreáció amit nem szabad kihagyni.


Forrás:

A japán tervező technika-orientált ruhái mellett a parfümjei is külön figyelmet érdemelnek. Nemcsak azért, mert egytől egyig minden kreáció a természet erejére és sokszínűségére épít, hanem azért is, mert évekig kedvencek maradhatnak. 


Forrás:

A jól ismert tengerészbe újra belefuthatsz, csak most fekete üvegben kell keresned. Izgalmas tengeri kalandra csábít a fás-orientális illat, fejjegyében a kardamom erejére épít, friss levendulára a szívjegyben, az intenzív eau de parfum végül elmerül a csodálatosan addiktív vanília alapjegyében.


Forrás:

 Aromás, fás, gyümölcsös illat, melynek az ambroxán ad mélységet és intenzítást. Az ikonikus Mercedes-Benz illatjegyei továbbra is belekerültek, de mélyebb és intenzívebb formában. 


Forrás:

Ha az álomautód megvétele egyelőre még távoli jövőnek tűnik, akkor inkább álmodozz stílusosan a hozzá passzoló EDT-vel. Lendületes és gyorsan változik, akár a táj, amit a Porschéban utazva szemlélünk. Csomagolásának kellemes vonalvezetése jól reagál az illatra és a márkára is.