Galéria

Sztárok, akik fiatalon váltak szülővé

Forrás:

A Lizzie McGuire sztárja 24 évesen volt, mikor először anya lett, és a kis Luca megérkezett az életébe. Akkori férjével igaz azóta elváltak egymástól, ám 2018-ban új szerelmével, Matthew Komaval ismét a családalapítás mellett döntöttek, és még egy csodás gyermeke született a tündéri Banks Violet Bair személyében. Gondolnád, hogy Hilary még mindig csak 33 éves?


Forrás: Reese és lánya, Ava Phillippe párosa már-már legendás Hollywoodban, ám a színésznő nemrég bevallotta, volt olyan pillanat, amikor nem gondolt ilyen idillien az anyaságra. A most 21 éves Ava ugyanis akkor született, mikor Reese mindössze 22 éves volt, annak idején pedig a várandósságának ténye nagyon megrémisztette őt: "22 éves koromban estem teherbe, és egyszerűen nem tudtam, hogyan leszek képes összehangolni a munkát és az anyaságot". Akkoriban egyébként Reese még közel sem számított nagyágyúnak a filmvilágban, és a színészkedés amúgy sem az a szakma, amire az állandósság lenne jellemző. Karrierjét viszont nem akarta feláldozni, pedig sokak szemében ez a legnagyobb önzőség egy nőtől. Ám a színésznő végül megugrotta a dolgot, rengeteg segítséggel persze, de mesés karriert épített fel, azóta pedig két fia is született. 
Forrás: Bár ma már inkább két fiatalabb gyerekéről, Jadenről és Willow-ról hallunk, Will-nek van egy 28 éves fia is, Trey, aki még előző feleségétől, Sheree Zampinotól született. Trey 1992-ben született, mikor a színész még csak 24 éves volt, az apaság mellett pedig egy máig dübörgő karrierre is volt ideje.
Forrás: Az Instagram koronázatlan királynője, Kylie egy nap fogta magát, és kivonult a közösségi médiából, majd csak 9 hónappal később tért vissza. Ekkor viszont már anyaként, kislányával karjában, mindössze 20 évesen. Ám aki azt hitte, a kis Stormi majd visszaveti őt a karrierjében, az hatalmasat tévedett, Kylie ugyanis még mindig csak 23 éves, és ő a világ legfiatalabb milliárdosa, vagyonával Mark Zuckerberget taszította le egyébként a trónról.
Forrás: A híres kosaras 19 évesen lett apa, amikor 2004-ben LeBron “Bronny” James Jr. megszületett. Közismert tény, hogy a sportoló nem ismerte az apját, ezért is volt számára különösen fontos, hogy ő olyan családfő legyen, aki nagyon is jelen van gyermekei életében. Közben ugyanis Bryce és Zhuri is megszületett, Bronny pedig mostanra LeBron nyomdokaiba lépett.