Galéria

Sztárok, akik reklámszínészként kezdték

Forrás:

 

Mielőtt Pókemberként megismerte volna a világ, Tobey Maguire a Doritos nevű chipset reklámozta. A színésznek állítólag négy napon át chipset kellett ennie a forgatás miatt, ami jól megutáltatta vele ezt a nassolnivalót.

 

 


Forrás: Steve Carell ma már dollármilliomos, de régebben minden munkát elvállalt. Így kötött ki az egyik kedvelt gyorsétteremlánc, a Brown’s Chicken reklámjában is.

 


Forrás:

Mielőtt a Jóbarátok Joey-jaként 1 millió dollárt kapott volna egy-egy epizódért, Matt LeBlanc ketchupot reklámozott. A Heinz reklámjában LeBlanc egy fiatal srácot alakít.


Forrás:

John Travolta karrierje sok változáson ment keresztül az évek során. Táncoló szépfiúból Tarantinó kedvencévé, aztán pedig akcióhőssé vált. De mielőtt a filmiparban kipróbálta volna magát, ő is reklámokban szerepelt. 1973-ban egy sebtapaszreklámban vállalt szerepet, máskor pedig szappant reklámozott.

 

 


Forrás: A Marvel univerzum szuperhősei manapság a legnagyobb sztároknak számítanak. De Paul Rudd nem mindig volt Ant-Man. A 90-es évek legelején még egy Nintendo reklámmal tett szert népszerűségre.

 


Forrás:

 

Mielőtt Frodóként berobbant volna a köztudatba, Elijah Wood is a reklámiparban dolgozott. Wood gyerekszínészként kezdte a karrierjét, először egy sajtreklámban kapott szerepet.

 


Forrás:

Leonardo DiCaprio mindössze 23 éves volt, amikor a Titanicnak köszönhetően világhírre tett szert. Előtte már próbálgatta a szárnyait a szórakoztatóiparban, 1995-ben például egy Honda reklámban szerepelt.


Forrás:

Ma ő Hollywood egyik legkeresettebb színésze és legkedveltebb agglegénye, és még ő is a reklámiparban kezdte. Brad Pitt egyik legelső szerepe egy Pringels reklámban volt, amiben egy félmeztelen srácot alakított. Kíváncsiak vagyunk, hogy ma mennyit kapna ugyanezért a szerepért…


Forrás:

A Coca-Cola mindig is rengeteg pénzt költött a reklámokra, folyamatosan próbálnak újabb és újabb ötletekkel előrukkolni. 1983-ban egy kerékpárversennyel népszerűsítették az üdítőt, a biciklisták közt pedig ott volt Keanu Reeves is.

 

 


Forrás: Az biztos, hogy Ben Afflecknek ma már nem kell aggódnia azért, mert nem kap elég szerepet, de 17 évesen az ember bármivel megelégszik. Affleck tiniként egy Burger King reklámban szerepelt, ami ugyan cikinek tűnhet, mégis előremozdította a karrierjét.