Galéria

Gyereksztárok, akik azóta már rég felnőttek

Forrás: A Johnny Depp és Kate Winslet főszereplésével készült Pán Péter-film 2004-ben jelent meg, úgyhogy a többihez képest még nem is telt el olyan sok idő. Freddie Highmore alakította a cuki kisfiút, aki azóta még nagyobb karriert futott be.

A Pán Péter idején 12 éves volt, most viszont már a 30-at is betöltötte. Olyan sorozatokban vállalt szerepet, mint a Bates Motel és a Doktor Murphy, amelyek aztán egyaránt nagy sikert futottak be. Noha jelenleg szingli, korábban olyan hírességekkel járt együtt, mint Sarah Bolger (A Spiderwick krónikákban játszottak együtt), majd Dakota Fanninggel is egy párt alkottak egy darabig.
Forrás: A Matilda című filmet mind ismertük, és mind nagyon szerettük. A történet egy kislányról szólt, akinek különleges képességei vannak, és amikor egy tanárnőjével barátságot köt, ő rögtön felismeri, milyen tehetséges gyermekkel van dolga.

Az őt alakító Mara Wilson tavaly töltötte be a 34. életévét, és bár filmekben már rég láthattuk, azért nem fordított teljesen hátat a szakmának. Leginkább szinkronhangként dolgozik, a Hős6os sorozatban és a BoJack Horsemanben. Ami pedig a szerelmi életét illeti, néhány éve vallotta be a Twitteren, hogy biszexuális, de hozzátette, hogy a magánéletéről továbbra sem szeretne beszélni a nyilvánosság előtt.
Forrás: 1983-ban jelent meg a Karácsonyi történet, főszerepben több cuki kisgyermekkel. A legikonikusabb szereplője persze Peter Billingsley volt, aki Ralphie-t alakította, a szemüveges kisfiút. A sztori szerint Ralphie nagyon várja a karácsonyt, abban a reményben, hogy megkapja saját Red Rider légpuskáját, de sem szülei, sem a tanárok, sőt, maga a Télapó sem örül a kérésnek...

Peter Billingsley 51 éves, és Karácsonyi történettel a színészi karrierje véget is ért. Inkább producernek állt, és különféle sorozatokon dolgozik. Magánéletéről sosem beszél, de annyit tudni, hogy már régóta boldog párkapcsolatban él, távol a reflektorfénytől.
Forrás: A Jelek című film 2002-ben jelent meg, annak tündéri főszereplője pedig pedig akkoriban mindössze 6 éves volt. A film a földönkívüli lények érkezéséről szólt, főszerepben egy családdal, akik egy farmon éltek, és első kézből tapasztalták meg a rémisztő jelenségeket. Abigail Breslin karrierje elég szépen beindult a filmet követően: játszott a Neveletlen hercegnő 2.-ben, a Zombielandben, a Mindenképpen talánban, sőt, még ezen kívül is rengeteg szerepet kapott.

Abigail most 26 éves, és karrierjét építgeti tovább. Fiatal kora ellenére elég sok exet tudhat maga mögött, de 2017 óta Ira Kunyanksy-val alkot egy párt.
Forrás: Az Addams Familynek elég sok feldolgozása érkezett már, de mindannyiunk egyik nagy kedvence a Christina Ricci-féle verzió. 1991-ben jelent meg a vígjáték, akkor pedig 11 éves volt a fiatal színésznő.

Karrierjét tekintve elég sokáig Hollywood nagy esélyesének tartották. Rengeteg oldalát megmutatta: a Casperben még gyermekként, de A rém című thrillerben már sokkal komolyabb színésznőként játszott. Mai napig színészkedik, bár tény, hogy filmjei már kevesebb figyelmet kapnak a kritikusoktól. Idén töltötte be a 42-őt, és 2013-ban ment férjhez James Heerdegenhez. Egy közös kisfiuk született. Nemrég elváltak, Christina pedig hamar szerelemre talált, és azóta második babája is megszületett.
Forrás: A Jurassic Park című film 1993-ban érkezett, Joseph Mazzello pedig a kisfiút alakította, aki nővérével a parkban reked. Szinte hihetetlen, hogy azóta már ilyen sok idő eltelt, és az akkor 10 éves kisgyermek már 38 éves múlt!

Joseph Mazzello leginkább mellékszerepeket és kisebb sorozatokat kapott, de tavaly egy Oscar-jelölt filmben is feltűnt: ő játszotta a Bohém rapszódiában John Deacont. Néhány éve boldog kapcsolatban élt, és időnként Twitterre is posztolt szerelméről, ám amikor kiderült, hogy barátnője megcsalta, felhagyott a randizgatással. Azóta sem beszélt arról, hogy van-e kapcsolata, vagy egyáltalán ismerkedik-e.
Forrás: Mindannyiunk kedvenc boszorkányos filmje, a Hókusz pókusz 1993-ban jelent meg, és nemrég kiderült, hogy jön a folytatás, amiben az összes karakter visszatér. Noha a főszerepet valóban Sarah Jessica Parkerék kapták, a Thora Birch által játszott Dani is nagy népszerűségnek örvendett. Az akkor 11 éves kislány pedig rég felnőtt!

Thora Birch a Hókusz pókusz előtt is több filmben feltűnt, utána viszont némileg stílust váltott. Egyre több drámát vállalt, majd horrorfilmeket, jelenleg pedig a The Walking Dead című sorozatban játszik (ő alakítja Gammát). Ami pedig a párkapcsolatát illeti, tavaly decemberben árulta el, hogy titokban férjhez ment!