Galéria

A JOY Prix de Beauté 2020: hajápolás & hajformázás kategória

Forrás:

A szappan kedvelőire is gondoltak a dm saját márkás termékének megálmodói. Minden hajtípusra használható a sárgabarackmag – és jojobaolajat tartalmazó, viszont szilikont mikroműanyagokat és szintetikus polimereket mellőző szappan formátumú hajbalzsam.


Forrás:

A jól beszárított haj nem bolyhosodik és úgy áll, ahogyan azt szeretnéd. Szükséges hozzá egy kímélő és hatékony hajkefe, amivel gyorsan dolgozhatsz. A csajos darab szabadalmaztatott fogai és a hajkefe közepén lévő nyílás elősegíti az extra gyors szárítást.


Forrás:

A jojoba és makadámdió olajak jótékony hatásai verhetetlenek a hidratálásban. Ezek a szuper tápanyagok kerültek a keratinos ápoló és formázó hajhabba, hogy dúsabb, fényes és hullámmentes legyen a hajkorona.


Forrás:

A fejbőr gyengéd tisztítása ugyanolyan fontos, mint a töredezett, vékony hajszálak ápolása. Az amerikai termék exkluzív összetevői csodát tesznek a fejbőrrel.


Forrás:

Az idén 111 éves márka a haj töredezésére és a elvékonyodására kifejlesztett samponjának flakonja 100% újrahasznosított műanyagból készült és már egy hónapos használat után szembetűnő a változás.


Forrás:

Szeretjük a gyömbért, mert egészséges, isteni illata és aromás íze van. Az Indiából származó, organikus gyömbér most a haj megerősítéséért felel. Extraként került mellé méz is, hogy puhák és egészségesek legyenek a fürtök.


Forrás:

Nemcsak a bőrnek, de a hajnak is szüksége van időnként intenzív hidratálásra. Ezzel a kettős receptúrával megelőzheted a kiszáradást, de gyors, hatékony táplálásra is remek.




Forrás:

Spirállal a pillákra, spirállal a rakoncátlan babahajra. Igazi újdonságnak számít a kicsi, praktikus, jojoba olajos rögzítő formula, ami nem okoz zsírosodást, de rendben tartja az apró, zavaró hajszálakat.


Forrás:

Irány a Refill bar! Töltsd újra a 95%-ban újrahasznosított műanyagból készült flakonodat a kedvenc mangós és bazsalikomos samponoddal. Ezzel újabb szintet lépsz a tudatos vásárlás felé.




Forrás:

Hiába a szép, fényes haj, ha a sprőd, törött hajvégek rontják az összképet. A mesterséges színezékektől és szilikonoktól mentes hajvégápolóval hosszantartó eredményt érhetsz el és a mosás utáni kifésülés is könnyű lesz.


Forrás:

Festett, melírozott hajra válassz olyan terméket, amely megóvja annak színmélységét. A színbezáró technológia, UV-filter és az aminosavak keveréke kívül-belül erősítik a hajszálakat.


Forrás:

A jeges árnyalatok, metálos ragyogás az elmúlt évek kedvelt trendjei. Ha te is kísérletező típus vagy és követed az aktuális divatot, akkor őt semmiképpen ne hagyd ki!


Forrás:

Hol vannak már azok az idők, amikor minden hajbajra egy fajta sampont használtunk? Festett, roncsolt hajra itt ez a fantasztikus formula, amely a haj belső szerkezetéből indulva segít újjáépíteni annak szerkezetét.


Forrás:

A „gyorsan szépítő” megoldások éllovasai a száraz samponok. Pár fújás elegendő a kellemes, fás-gyümölcsös-virágos illatú permetből és a haj felfrissül, nem lapul tovább. Igazi hangulat booster!


Forrás:

Vitamint, dúsabb hatást és gyümölcsös illatot a hajnak! Cosmos Natural minősített natúrkozmetikum azoknak, akiknél fontos szempont, hogy biotermelésű összetevőtket tartalmazzon a termék.