Galéria

Sztárpárok, akik ugyanabban a csillagjegyben születtek

Forrás: Két Mérleg kapcsolata elég változó lehet: általában vagy nagyon egymásra hangolódnak, vagy folyamatosan kerülik a konfliktusokat, mígnem minden frusztráció kitörik belőlük. Hollywood egyik álompárja, Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones esetében viszont az előbbi tökéletesen működik, hiszen már 20 éve házasok, és két gyermekük született. A sztárpár ráadásul nem csak ugyanabban a horoszkópban, de pontosan ugyanazon a napon született!
Forrás: A focista és az énekesnő kapcsolata még a 2010-es labdarúgó-világbajnokságon kezdődött, amikor Shakira slágerét választották a szezon hivatalos dalának. Azóta is töretlenül együtt vannak, és akárcsak Michael Douglasék, úgy ők is egyazon napon születtek; csak 10 év különbséggel. Mindketten Vízöntők, ami ugyan nem a legegyszerűbb párosítás, de látszik, hogy náluk minden tökéletesen működik!
Forrás: Két Kos jegyű ember kapcsolata szenvedélyes lehet, de csak akkor, ha legalább egyikük képes kezelni lobbanékony természetét. Valószínűleg ez lehet Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick házasságának titka is, hiszen már 23 év telt el azóta, hogy egybekeltek!
Forrás: Bár a kapcsolatuk még csak pár hónapja tart, Megan Fox nagyon komolyan tervez új szerelmével. Olyannyira egymásra találtak, hogy a színésznő szerint ikerláng szerelem az övék.
Forrás:

Két ennyire pörgős, kommunikatív és érdeklődő jegy is jól működhet együtt, és erre szuper példa az Így jártam anyátokkal sztárja! Neil Patrick Harris és David Burtka már 16 éve vannak együtt, és két gyermeket nevelnek!


Forrás:

Amikor két Rák jegyű ember találkozik, érzelmes, romantikus és ragaszkodó kapcsolat alakul ki közöttük. Nem véletlen, hogy amikor Aubrey Plaza és a rendezőként dolgozó Jeff Baena megismerkedtek egymással, rögtön szikra lobbant közöttük. Azóta már 9 év is eltelt, ők pedig nagyon boldog házasságban élnek!


Forrás:

Talán a legnagyobb kihívást okozza az, amikor két Bak jegyű ember egymásba szeret. Ők ugyanis hajlamosak túlságosan a karrierjükre koncentrálni, és elfeledkeznek közben a magánéletükről. Szerencsére Ellie-ék ezt az akadályt jól veszik, hiszen 2017 óta vannak együtt, és tavaly össze is házasodtak. Azonban jól látszik, hogy mennyire igénylik a szabad teret: az énekesnő nemrég interjúban mesélt arról, hogy számukra egyáltalán nem gond, ha ő például munka miatt a világ másik felén tartózkodik, mert nem akarnak 24/7-ben együtt lenni.


Forrás:

Két Vízöntő egy kapcsolatban? Szakértők szerint ez sem a legegyszerűbb felállás, hiszen érzelmileg hajlamosa elzárkózni, és egyikük sem teszi meg az első lépést. De szerencsére tudunk pozitív példákat is, hiszen Portia és Ellen már közel 10 éve alkotnak egy párt.